Απίστευτο: Τσιμέντωσαν τις... πόρτες σε γυμνάσιο στη Ρόδο! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Απίστευτο: Τσιμέντωσαν τις... πόρτες σε γυμνάσιο στη Ρόδο!

  • Δεν πίστευαν στα μάτια τους σε αυτό που αντίκρισαν σήμερα το πρωί, καθηγητές και μαθητές του γυμνασίου Σορωνής στο νησί της Ρόδου, φθάνοντας στο σχολικό τους συγκρότημα. 

'Αγνωστοι δράστες, είχαν χτίσει(!) και τσιμεντώσει τις πόρτες του κτιρίου, προκειμένου να αποτρέψουν την... είσοδο στο σχολείο καθηγητών και μαθητών! Ο βανδαλισμός αυτός στο σχολικό συγκρότημα, δεν είναι ο μοναδικός, αφού το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα κρούσματα πρόκλησης φθορών και ζημιών στο κτιριακό συγκρότημα, σε ώρες που το σχολείο παραμένει κλειστό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικές μέρες, άγνωστοι δράστες είχαν ξηλώνει τα καλώδια του ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο σχολείο, προκαλώντας έτσι σοβαρές ζημιές. Οι εκπαιδευτικοί, με την βοήθεια συνεργείων του Δήμου Ρόδου, κατάφεραν να ανοίξουν τις πόρτες σπάζοντας το τσιμέντο (που ευτυχώς δεν είχε ακόμα στεγνώσει) κι έτσι το σχολείο λειτούργησε κανονικά.
Για το περιστατικό, έχει ενημερωθεί ο προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Γιάννης Παπαδομαρκάκης, ο οποίος αναμένεται να ζητήσει από τις αρμόδιες αρχές την φύλαξη του σχολείου κυρίως τις νυχτερινές ώρες. Ταυτόχρονα, αναμένεται να ξεκινήσει και έρευνα από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που διέπραξαν αυτές.
Bookmark and Share