Σνόουντεν: Ο Τραμπ δεν είναι παρά ...ένας πρόεδρος. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Σνόουντεν: Ο Τραμπ δεν είναι παρά ...ένας πρόεδρος.

  • Ο πρώην σύμβουλος της αμερικανικής υπηρεσίας ασφαλείας NSA Έντουαρντ Σνόουντεν υποστήριξε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα είναι «παρά ένας πρόεδρος των ΗΠΑ», «μια θέση μεταξύ πολλών άλλων».«Μικρή σημασία έχει ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι... παρά (ένας) πρόεδρος. Πρόκειται για μια σημαντική θέση. Όμως είναι μια θέση, μεταξύ άλλων» δήλωσε κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στη Στοκχόλμη που αναμεταδόθηκε μέσω Διαδικτύου, σε μια παρέμβασή του μέσω βιντεοκλήσης από τη Ρωσία.

Ο Σνόουντεν προέτρεψε το ακροατήριο να μην αποθαρρύνεται από την εκλογή στο προεδρικό θώκο των ΗΠΑ και να συνεχίσει να ζητάει όχι μόνο από τις κυβερνήσεις αλλά και από τις επιχειρήσεις να σέβονται την ιδιωτική ζωή των πολιτών.

«Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που οι πετρελαϊκές εταιρείες αντιμετωπίζουν την κριτική, τις διαδηλώσεις, την αποχώρηση των επενδυτών εξαιτίας των επιπτώσεων αυτής της βιομηχανίας στην κλιματική αλλαγή, πρέπει να έχουμε την ίδια αντίληψη για τις επιπτώσεις της δραστηριότητας των επιχειρήσεων στο ψηφιακό μας περιβάλλον» εξήγησε ο ίδιος.
Bookmark and Share