"Κοροϊδιλίκι απ' τον Τσίπρα για το λιμάνι.." - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

"Κοροϊδιλίκι απ' τον Τσίπρα για το λιμάνι.."


  • Οργισμένος εμφανίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν σε συνάντηση που είχε στο υπουργείο Ναυτιλίας για το θέμα του λιμανιού και ειδικότερα της Α΄προβλήτας.

Ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι...  στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή και τρεις συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ, για το ποια κομμάτια εξαιρούνται από την πώληση του ΟΛΘ, του είπαν όλα δίνονται στην ΟΛΘ Α.Ε και κανένα στο δήμο.

"Οι σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ είναι ανώτεροι του Τσίπρα;", είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, υπενθυμίζοντας πως ο πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη πως η Α΄προβλήτα θα παραχωρηθεί στους κατοίκους της πόλης.

"Όταν λέει ότι δίνονται στην πόλη της Θεσσαλονίκης, εγώ καταλαβαίνω ότι εννοεί στους κατοίκους της πόλης. Αυτό δεν είναι ψέμα είναι κοροϊδιλίκι", τόνισε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε: "Ανοίγουμε μια πληγή και δεν θα κλείσει πολύ εύκολα. Δεν θα το αφήσουμε να περάσει".

Όπως είπε θα ζητήσει την συμπαράσταση από φορείς ενώ κάλεσε τους βουλευτές της πόλης και την Περιφέρεια να κινητοποιηθούν, προκειμένου η Α΄προβλήτα να παραχωρηθεί στο δήμο Θεσσαλονίκης.
Bookmark and Share