Για τρομοκρατική δράση καλούνται να απολογηθούν οι Σακκάς - Σεϊσίδης. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Για τρομοκρατική δράση καλούνται να απολογηθούν οι Σακκάς - Σεϊσίδης.

  • Στον ειδικό ανακριτή, αρμόδιο για θέματα τρομοκρατίας καλούνται να απολογηθούν την Πέμπτη οι Μάριος Σεϊσίδης και Κώστας Σακκάς, κατόπιν κλήτευσής για ληστείες τραπεζών και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. 


Αυτό προκύπτει από κείμενο που αναρτήθηκε.. χθες το απόγευμα στο Athens Indymedia.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποτυπώματά τους ταυτοποιήθηκαν σε αντικείμενα που βρέθηκαν σε σπίτια και κρησφύγετα που διατηρούσαν οι αναρχικοί – ληστές τραπεζών Γιώργος Πετρακάκος, Γρηγόρης Τσιρώνης και αρκετοί ακόμα συνεργοί τους στον Βόλο, το Μώλο Φθιώτιδας αλλά και τον Μαραθώνα Αττικής. Οι Σεϊσίδης και Σακκάς, μέχρι την ημέρα της σύλληψής τους, αρχές Αυγούστου στη Σπάρτη, καταζητούνταν από την Αστυνομία ο πρώτος για ληστείες τραπεζών και ο δεύτερος για τρομοκρατική δράση.

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της “Κ” (9 Αυγούστου 2016) δακτυλικό αποτύπωμα του Κώστα Σακκά είχε ανιχνευθεί στο νοικιασμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε στις μετακινήσεις του ο Γιώργος Πετρακάκος (μέλος των επονομαζόμενων “Ληστών του Διστόμου”) και είχε βρεθεί σταθμευμένο κοντά στο διαμέρισμα που διατηρούσαν μαζί με τη σύντροφό του, στην πόλη του Βόλου.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το αποτύπωμα του Σακκά σε χάρτη της Ελλάδας, ενώ στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είχαν ακόμα βρεθεί ασύρματοι, φορητοί υπολογιστές και ένα jockey με το σήμα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Bookmark and Share