Γ. Μπουτάρης: Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να μείνει χωρίς λεωφορεία ούτε για μία ώρα.. - GREECE-SALONIKA.blogspot

Newsroom

Post Top Ad

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Γ. Μπουτάρης: Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να μείνει χωρίς λεωφορεία ούτε για μία ώρα..

  • Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πρότεινε στο σωματείο εργαζομένων του ΟΑΣΘ, να αναβάλει προσωρινά την εξαγγελθείσα για αύριο επίσχεση εργασίας, έως ότου επιτευχθεί συνάντηση με τον υπουργό κ.Σπίρτζη.

Η Θεσσαλονίκη «δεν μπορεί να μείνει χωρίς αστική συγκοινωνία, χωρίς λεωφορεία, ούτε για μια ώρα», δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος... χθες βράδυ συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τους φορείς της πόλης, εν όψει της εξαγγελθείσας επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ.
Ο κ. Μπουτάρης υπογράμμισε ότι το ζήτημα μπορεί να επιλυθεί από τον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη ή και από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, όπου παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πρότεινε στους φορείς να ζητήσουν από κοινού από τον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, συνάντηση στην Αθήνα, το αργότερο ως την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα της καταβολής των δεδουλευμένων των εργαζομένων, αλλά και για να ενημερωθούν για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά το μέλλον των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Μπουτάρης πρότεινε επίσης, οι φορείς από κοινού να καλέσουν το σωματείο εργαζομένων του ΟΑΣΘ, να αναβάλει προσωρινά την εξαγγελθείσα επίσχεση εργασίας, έως ότου επιτευχθεί η συνάντηση με τον υπουργό.