170 χιλιάδες αιτήσεις για υπαγωγή στον νόμο Κατσέλη έχουν συσσωρευτεί στα δικαστήρια! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

170 χιλιάδες αιτήσεις για υπαγωγή στον νόμο Κατσέλη έχουν συσσωρευτεί στα δικαστήρια!

  • 170.000 έχουν φτάσει οι αιτήσεις για υπαγωγή στον νόμο Κατσέλη, που έχουν συσσωρευτεί στα δικαστήρια δοκιμάζοντας τις αντοχές τόσο των δανειοληπτών και των τραπεζών όσο και του δικαστικού συστήματος.

Σύμφωνα...με δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή οι υποθέσεις που έχουν προγραμματιστεί να εκδικαστούν την προσεχή διετία 2017 -2018 είναι 100.000 πάνω από τις μισές υποθέσεις που έχουν κατατεθεί και εκκρεμούν στο πλαίσιο του νόμου Κατσέλη, μέσω του οποίου αναμένεται ότι θα ρυθμιστούν δάνεια συνολικού ύψους 18 δισ. ευρώ.

Αυτό υπολογίζεται ότι είναι το ύψος δανείων που αφορούν οι 170.000 αιτήσεις ένταξης στον νόμο και οι οποίες θα εκδικαστούν στην πλειονότητά τους τα επόμενα χρόνια. Η εμπροσθοβαρής εξέταση των αιτήσεων είναι αποτέλεσμα της πρόσφατης αλλαγής του νόμου, που υποχρέωσε τα Ειρηνοδικεία να επισπεύσουν κατά μία τριετία τον χρόνο εκδίκασης των υποθέσεων, συνωστίζοντας τον κύριο όγκο των υποθέσεων.
Bookmark and Share