Κοινή δήλωση των 8 Τούρκων αξιωματικών: «Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες για τη συμπάθεια και συμπαράσταση τους» - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Κοινή δήλωση των 8 Τούρκων αξιωματικών: «Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες για τη συμπάθεια και συμπαράσταση τους»

  • Oι 8 Τούρκοι αξιωματικοί με μια κοινή δήλωση για τη χθεσινή απόφαση του δικαστικού συμβουλίου αναφέρονται στην ελληνική δικαιοσύνη και παράλληλα ευχαριστούν τους Έλληνες πολίτες για την στήριξή τους όλο αυτό το διάστημα.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με τη... σημερινή απόφαση, η οποία αποδεικνύει ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα η οποία σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ευρωπαϊκές αξίες. Μη λησμονούμε ότι βρισκόμαστε στον τόπο που γέννησε την έννοια του ασύλου όπως σωστά είπε και ο εισαγγελέας σήμερα. Είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα επικρατήσει η Δικαιοσύνη. Εμείς και οι οικογένειες μας ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες πολίτες για τη συμπάθεια και συμπαράσταση τους» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η δήλωση ήρθε λίγο μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου το οποίο αρνήθηκε την έκδοσή τους ενώ άγνωστο παραμένει αν η Εισαγγελία Εφετών θα προχωρήσει σε έφεση όπως συνέβη με την προηγούμενη απόφαση που τάχθηκε κατά της έκδοσης.

Να υπενθυμιστεί, ότι μετά τη σημερινή εξέλιξη με δύο αποφάσεις τους τα αρμόδια δικαστικά συμβούλια έχουν ταχθεί υπέρ της άποψης να μην εκδοθούν συνολικά οι πέντε από τους οκτώ Τούρκους ενώ για τρεις έχει αποφασιστεί το αντίθετο.
Bookmark and Share