Οι... βλακώδεις και υποκριτικές δηλώσεις της ημέρας που δείχνουν εκλογές. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Οι... βλακώδεις και υποκριτικές δηλώσεις της ημέρας που δείχνουν εκλογές.

  • Μια βασική σταθερά στον εντελώς ασταθή κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ όλο αυτό το διάστημα που μας ταλαιπωρεί στην εξουσία, αποτελεί το μόνιμο μοτίβο ότι παρεννοήθηκαν οι φιλάνθρωπες και ντούρες αριστερές δηλώσεις του πρωθυπουργού, των υπουργών ή διαπρεπών στελεχών του.


Αυτό το βιολί ξεκίνησε επί των ημερών του αλήστου μνήμης Βαρουφάκη, κράτησε και κρατά... μέχρι αηδίας! Αποκαλύπτει δε το ολοκληρωτικό πρόσωπο της κυβέρνησης Τσίπρα, εκείνο που με διαβολική ευκολία και αήθη δεξιοτεχνία παραχαράσσει όλες τις αλήθειες.

Ο γηραιός κύριος Φλαμπουράρης ( πνευματικός πατέρας του πρωθυπουργού) , δήλωσε ότι δεν πήραμε άδεια από τους δανειστές για τις παροχές οι οποίοι «δεν έχουν δικαίωμα να μας πουν όχι» και συμπλήρωσε πονηρά: «Οι παροχές ήταν ένα δείγμα, αν παραιτηθούμε και φύγουμε πώς θα δώσουμε και του χρόνου;»

Στη συνέχεια, ο νεαρός κύριος Τζανακόπουλος ( μέλος της πρωθυπουργικής παρέας του Μαξίμου) και κυβερνητικός εκπρόσωπος πλέον, δήλωσε ότι « δεν θα παγώσουμε τις εξαγγελίες, δεν είμαστε αποικία» και απαντώντας στο ερώτημα πως θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση τις αντιδράσεις των δανειστών είπε σοβαρα- σοβαρά ότι…«δεν υπάρχει καμία αντίδραση και δεν πρόκειται να υπάρξει»!

Μέσα σε όλα εμφανίσθηκε και ο κύριος Κατρούγκαλος για να δηλώσει ότι «όλα καλά» με τους δανειστές σε ό,τι αφορά στα εργασιακά και ότι οι χαμηλοσυνταξιούχοι θα … συνεχίσουν να ευνοούνται από την αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Και πώς αλλιώς …αφού ο ίδιος κοπίασε τόσο πολύ να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα τις συντάξεις ως «μη επαγγελματίας πολιτικός»!

Η παρανόηση λοιπόν -για να επανέλθουμε- είναι το πιο αποτελεσματικό επιχείρημα που χρησιμοποιεί στυγνά ο ΣΥΡΙΖΑ. Η πανθομολογούμενη παντελής απουσία αλήθειας κατά την εξάσκηση της πολιτικής του δημιουργεί την ανάγκη μιας συνεχούς ροής τερατωδών ψευδών. Μέσα όμως στην φούρια της κατασκευής τους, ξεφεύγουν αηδιαστικές αλήθειες: Όπως αυτή που είπε προχθές ο κύριος Τσακαλώτος, ότι «το Σάββατο θα είναι σε θέση να πει αν υπάρχει συμφωνία και τι είδους συμφωνία με τους δανειστές»..

Πόσο πιο ξεκάθαρα θα μας έλεγε κάποιος από το ΣΥΡΙΖΑ ότι ο κύριος Τσίπρας επιχειρεί να τορπιλίσει τις συζητήσεις με ΕΕ και ΔΝΤ, ώστε να πάει σε εκλογές καταγγέλοντας τους «κακούς ξένους»;
Bookmark and Share