Άνοιξε ένα κουτί Nesquik και βρήκε μέσα ... κοκαΐνη αξίας 13.000 ευρώ! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Άνοιξε ένα κουτί Nesquik και βρήκε μέσα ... κοκαΐνη αξίας 13.000 ευρώ!

  • Ο άντρας άνοιξε τη συσκευασία αναμένοντας να βρει σκόνη κακάο ανάμεσα σε αυτή όμως εντόπισε ένα πακέτο με 250 γραμμάρια ναρκωτικού. 


Τα στοιχεία του καταναλωτή που κατάγεται από την..  Σαραγόσα της Ισπανίας, δεν έχουν γίνει γνωστά. Ο ίδιος απευθύνθηκε αμέσως στις αρχές οι οποίες επιβεβαίωσαν ότι η σκόνη που εντοπίστηκε στη συσκευασία του κακάο είναι κοκαΐνη

Σύμφωνα με την El Mundo πάντως, ο άντρας απείλησε να μηνύσει το σούπερ μάρκετ -και αυτό δεν έχει κατονομαστεί- καθώς τα εθνικά Μέσα φέρονται να τον χλεύασαν.

Από το υλικό των καμερών ασφαλείας δεν έχει προκύψει κάτι, ωστόσο, οι αρχές πιστεύουν ότι ο έμπορος τοποθέτησε την κοκαΐνη ενώ βρισκόταν στο σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με τον καταναλωτή, το καπάκι της συσκευασίας είχε παραποιηθεί και η αστυνομία πλέον περιμένει τα αποτελέσματα από τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν πάνω σε αυτή.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του καταναλωτή, σε δηλώσεις του τονίζει ότι ο εντολέας του φοβάται ότι μπορεί να αποτελέσει στόχο εμπόρων ναρκωτικών. Ταυτόχρονα τόνισε ότι ο πελάτης τους υπέστη «ηθική βλάβη» λόγω του γεγονότος.
Bookmark and Share