Βέροια: «Στα πράσα» για ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Βέροια: «Στα πράσα» για ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο

  • Δύο ληστές συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω στη Βέροια, τη στιγμή που προσπαθούσαν να διαρρήξουν κοσμηματοπωλείο με τη μέθοδο του ριφιφί, ενώ αναζητείται 35χρονος συνεργός τους. 


Οι συλληφθέντες είναι ένα... 38χρονος Αλβανός και ένας 62χρονος Τούρκος, ενώ ο συνεργός τους κατάγεται επίσης από την Αλβανία.

Οι τρεις τους, τα ξημερώματα της Κυριακής, παραβίασαν συρμάτινη περίφραξη αυλής μονοκατοικίας και κατάφεραν να προσεγγίσουν εξωτερικό τοίχο στο πίσω μέρος του κοσμηματοπωλείου. Στη συνέχεια με ειδικά εργαλεία επιχείρησαν να ανοίξουν τρύπα, με σκοπό να καταφέρουν να μπουν σε αυτό.
Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, πριν οι ληστές προλάβουν να κάνουν πράξη το σχέδιό τους. Οι δύο συνελήφθησαν, ενώ ο τρίτος, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, κατάφερε να διαφύγει.

Στο σημείο, όπου διαπιστώθηκε ρωγμή στον τοίχο, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία επαγγελματική πρέσα και δύο σακίδια που περιείχαν ειδικά διαρρηκτικά εργαλεία και εξαρτήματα, γάντια και κουκούλα.
Σε βάρος του 62χρονου και του 38χρονου έχει επιβληθεί ήδη απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και άλλοι περιοριστικοί όροι, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Bookmark and Share