Νέο ξέσπασμα Ερντογάν: Σταυροφόροι οι ευρωπαίοι ηγέτες! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Νέο ξέσπασμα Ερντογάν: Σταυροφόροι οι ευρωπαίοι ηγέτες!

  • Νέο ξέσπασμα του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με αφορμή την επετειακή Σύνοδο της Ρώμης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο. Την Παρασκευή οι «27» είχαν συναντηθεί με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό.

«Τι δουλειά είχαν οι ευρωπαίοι ηγέτες με τον Πάπα;» διερωτήθηκε σήμερα Κυριακή ο Ερντογάν! «Το... Βατικανό δεν είναι κράτος – μέλος της ΕΕ» πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας τους ευρωπαίους ηγέτες «σταυροφόρους».

Ας σημειωθεί ότι προ δέκα ημερών είχε κάνει πάλι λόγο για «σταυροφορία», επικρίνοντας με δριμύτητα την απόφαση που εξέδωσε το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έκρινε ότι οι εργοδότες έχουν το δικαίωμα να απαγορεύσουν στις μουσουλμάνες να φορούν τη μαντίλα στην εργασία τους.

«Τι γίνεται με την θρησκευτική ελευθερία; Ποιος έλαβε αυτήν την απόφαση; Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αγαπητοί αδελφοί, εξαπέλυσαν μια σταυροφορία εναντίον του ολοένα κι ισχυρότερου συμβόλου του Ισλάμ» σχολίασε ο Ερντογάν, αποκρύπτοντας ότι η απόφαση αφορούσε όλα τα πολιτικά, φιλοσοφικά και θρησκευτικά σύμβολα όπως τον σταυρό και το εβραϊκό κιπά.
Bookmark and Share