Έρευνες και γεωτρήσεις φυσικού αερίου σε Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα εξήγγειλε η Άγκυρα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Έρευνες και γεωτρήσεις φυσικού αερίου σε Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα εξήγγειλε η Άγκυρα


  • Έρευνες και γεωτρήσεις φυσικού αερίου στην Μεσόγειο με το Μπαρμπαρός και στη Μαύρη Θάλασσα με το δεύτερο σεισμογραφικό πλοίο της Τουρκίας εξήγγειλε για αυτή τη χρονιά ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, με δήλωσή του στο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anatolu.

«Ειδικά αυτή τη... χρονιά, στην Μαύρη Θάλασσα και στην Μεσόγειο θα κάνουμε σημαντικές εξορμήσεις ερευνών και γεωτρήσεων. Αυτή τη χρονιά θα γίνουν σημαντικές εξορμήσεις ερευνών και γεωτρήσεων στη Μαύρη Θάλασσα και τη Μεσόγειο. Το πρώτο μας σεισμογραφικό πλοίο, το Μπαρμπαρός, και μετά το δεύτερο μας πλοίο θα κάνουν δισδιάστατες και τρισδιάστατες εργασίες και στις δύο περιοχές και θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία ερευνών. Η Τουρκία πλέον μπαίνει σε μια περίοδο στην οποία πρέπει να πραγματοποιηθούν πιο σημαντικές εξορμήσεις», δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός.

Ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ πρόσθεσε, επίσης, ότι πάνω από το 60% του πετρελαίου και του φυσικού αερίου του κόσμου βρίσκεται σε περιοχές κοντά στην Τουρκία.
Bookmark and Share