Μεθυσμένος οδηγούσε ο Τούρκος Πρόξενος στη Ρόδο.. - GREECE-SALONIKA.blogspot

Newsroom

Post Top Ad

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Μεθυσμένος οδηγούσε ο Τούρκος Πρόξενος στη Ρόδο..

  • Ο νέος πρόξενος επιβιβάστηκε μετά από διασκέδαση σε μπαρ του κέντρου της πόλεως Ρόδου σε ένα Audi A4 και παρά το γεγονός ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ επέλεξε να οδηγήσει ο ίδιος το όχημά του.

Από... τύχη δεν θρήνησε θύματα η πόλη της Ρόδου, από την επικίνδυνη κούρσα αυτοκινήτου, μέσα στους πολυσύχναστους δρόμους της.

Ήταν το βράδυ της 4ης Μαρτίου, όταν, ο πρόξενος της Τουρκίας στην Ελλάδα, μετά από αρκετή ώρα διασκέδασης σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού και προφανώς, κατανάλωση αρκετής ποσότητας αλκοόλ, αποφάσισε ότι ήταν ώρα να φύγει.

Χωρίς να υπολογίσει φυσικά τίποτα, πήρε τα κλειδιά και επιβιβάστηκε στο λευκό Audi Α4. Ακολούθησε μια κούρσα στους δρόμους της Ρόδου, που όπως αναφέρθηκε, μόνο εκ θαύματος δεν απέβη μοιραία για κάποιον περαστικό, καθώς ο Τούρκος πρόξενος, εκμεταλλευόμενος τη διπλωματική του ασυλία, αδιαφόρησε για το γεγονός πως δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει.

Οι πολίτες, παρακολουθώντας το «τρελό Audi» να κατευθύνεται προς την Ιαλυσό, ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία με τη σειρά της εντόπισε τον... πιωμένο οδηγό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αξιωματικός, κλήθηκε στο σημείο, πήρε το τιμόνι του Audi και μετέφερε τον μεθυσμένο πρόξενο στο σπίτι του, για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
πηγή Πρώτο Θέμα