Έδεσαν 17χρονο με ταινία σε στύλο επειδή έχασε στοίχημα [video] - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Έδεσαν 17χρονο με ταινία σε στύλο επειδή έχασε στοίχημα [video]

http://greece-salonika.blogspot.com/2017/04/17-video.html

  • Οι οδηγοί ενημέρωσαν άμεσα τους αστυνομικούς, οι οποίοι όταν μετέβησαν στο σημείο εντόπισαν έναν άλλον άνδρα να έχει πλησιάσει τον νεαρό κρατώντας μαχαίρι και τον κάλεσαν να το πετάξει...

 Έκπληκτοι αντίκρισαν διερχόμενοι οδηγοί σε κεντρική λεωφόρο του Χιούστον στο Τέξας, έναν νεαρό να είναι...δεμένος με κολλητική ταινία σε στύλο, χωρίς τα πόδια του να ακουμπούν το έδαφος.

Οι οδηγοί ενημέρωσαν άμεσα τους αστυνομικούς, οι οποίοι όταν μετέβησαν στο σημείο εντόπισαν έναν άλλον άνδρα να έχει πλησιάσει τον Τσάβεζ κρατώντας μαχαίρι και τον κάλεσαν να το πετάξει.
Όπως διαπίστωσαν, ο νεαρός προσπάθησε να κόψει την κολλητική ταινία και να απεγκλωβίσει τον φίλο του, ο οποίος «τιμωρήθηκε» με αυτό τον τρόπο αφού έχασε ένα στοίχημα που είχε βάλει με την παρέα του, για τον αγώνα των Γουόριορς, στο NBA.
«Ήμουν με τους Ρόκετς», είπε ο Τσάβεζ στο InsideEdition.com.
Οι αστυνομικοί αρκέστηκαν στην αστεία πλευρά της υπόθεσης, κατέβασαν τον νεαρό από τον στύλο και τον μετέφεραν στο σπίτι του.
«Γέλασαν. Ευτυχώς δεν έμπλεξα» πρόσθεσε ο Τζάβεζ και εξήγησε ότι οι φίλοι του έριξαν νόμισμα για να αποφασίσουν σε ποιο σημείο να τον δέσουν με ταινία. Αν έβγαινε «κορώνα» θα τον κολλούσαν σε στύλο και αν έβγαιναν «γράμματα» σε ένα αυτοκίνητο.
Bookmark and Share