«Θρίλερ» στον Εύοσμο με 52χρονο που βρέθηκε νεκρός σε μονοκατοικία - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

«Θρίλερ» στον Εύοσμο με 52χρονο που βρέθηκε νεκρός σε μονοκατοικία



  • Στην εκδοχή της ληστείας μετά φόνου φαίνεται ότι συγκλίνουν τα στοιχεία που συνέλεξε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ερευνώντας τις συνθήκες θανάτου του 52χρονου χθες στον Εύοσμο.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στη μονοκατοικία όπου... ζούσε με τον 77χρονο πατέρα του και την 48χρονη αδελφή του. Ο ηλικιωμένος ήταν αυτός που ειδοποίησε τους γείτονες, στους οποίους ανέφερε ότι ο γιος του βρισκόταν αναίσθητος στο σπίτι. Εκείνοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν τις αρχές, που φτάνοντας στο σημείο βρήκαν τον 52χρονο νεκρό, ενώ έφερε θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ηλικιωμένος ήταν τραυματισμένος στο πρόσωπο και γι' αυτό το λόγο διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο πατέρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά και νοητικά προβλήματα, ενώ παρόμοια είναι η εικόνα που μετέφεραν οι ίδιες πηγές σε ό,τι αφορά και τον 52χρονο και την 48χρονη αδελφή του.
Μετά την εξέταση του 77χρονου στο νοσοκομείο, αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προκρίνουν ως επικρατέστερο σενάριο, αυτό της ληστείας. Φαίνεται δε ότι πατέρας και γιος δέχθηκαν δυνατά χτυπήματα από τους ληστές, με συνέπεια να υποστούν τραύματα τα οποία τελικώς αποδείχθηκαν θανατηφόρα για τον δεύτερο.
Οι δράστες - που κατά πληροφορίες ήταν τρεις με τέσσερις - εκτιμάται ότι απέσπασαν από το σπίτι μικρό χρηματικό ποσό και το κινητό τηλέφωνο του δολοφονημένου, πριν εξαφανιστούν. Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται.
Bookmark and Share