Αμερικανοί ψάχνουν τους λογαριασμούς Σώρρα.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Αμερικανοί ψάχνουν τους λογαριασμούς Σώρρα..

  • Δεν έχει τέλος το ντόμινο αποκαλύψεων που ακουλούθησε μετά την καταδίκη του Αρτέμη Σώρρα για υπεξαίρεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες.., στο στόχαστρο των αμερικανικών ερευνών έχουν μπει 2,3 εκατομμύρια ευρώ που έβγαλε παράνομα ένας πρώην συνεργάτης του Αρτέμη Σώρρα και μάλιστα την περίοδο που ήταν ο βασικός χρηματοδότης του.

Συγκεκριμένα, ο γιατρός Μανώλης Λαμπράκης έχει καταδικαστεί στη Νέα Υόρκη για παράνομη συνταγογράφηση οξυκωδύνης από το 2011 έως το 2015 κερδίζοντας εκατομμύρια.

Την ίδια περίοδο ο γιατρός Λαμπράκης ήταν ο κύριος χρηματοδότης του Σώρρα, γεγονός που οδηγεί τις αμερικανικές αρχές να ανοίξουν τους λογαριασμούς του …«σωτήρα των Ελλήνων».


Το "κόλπο" με τα ακίνητα

Στο ρεπορτάζ του Star μάλιστα αναφέρεται πως ο Αρτέμης Σώρρας είχε στήσει ένα μεγάλο κόλπο για τα γραφεία των Ελλήνων Συνέλευσις. Ο ίδιος ήθελε να γεμίσει την Ελλάδα με γραφεία, αλλά δεν είχε τα χρήματα.

Έτσι, μέσω της σελίδας των Ελλήνων Συνέλευσις στο Facebook, έπειθε ανυποψίαστους ιδιοκτήτες που είχαν οφειλές στο δημόσιο, ότι μπορεί να σώσει τα ακίνητά τους αν του τα νοίκιαζαν με μικρό αντίτιμο (από 10 έως 50 ευρώ).

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τα γραφεία Σώρρα έχουν μπει στο στόχαστρο για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική οργάνωση.

Σημειώνεται, ότι σε λιγότερο από δύο χρόνια άνοιξαν πάνω από 200 γραφεία των Ελλήνων Συνέλευσις.
Bookmark and Share