«Φρένο» στα στοιχήματα για το «Survivor», μετά από παρέμβαση της Επιτροπής Ελέγχου Παιγνίων - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

«Φρένο» στα στοιχήματα για το «Survivor», μετά από παρέμβαση της Επιτροπής Ελέγχου Παιγνίων

  • Έρευνα για τον στοιχηματισμό στο τηλεοπτικό reality show με την ονομασία «Survivor» που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό « ΣΚΑΪ» διεξάγει η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

Η Επιτροπή είχε στείλει από... τις 31/3/2017 επιστολή προς όλους τους παρόχους στοιχηματικών υπηρεσιών, να σταματήσουν την προσφορά στοιχηματισμού επί γεγονότων της τηλεοπτικής εκπομπής «Survivor», εάν και εφόσον παρείχαν σχετικά στοιχήματα.
Μετά την παρέμβαση της ΕΕΕΠ υπήρξε άμεση συμμόρφωση από όλους τους παρόχους, οι οποίοι σταμάτησαν έκτοτε να παρέχουν οποιαδήποτε στοιχηματισμό στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι
«Η ΕΕΕΠ ασκεί τα ελεγκτικά και εποπτικά της καθήκοντα με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, με σκοπό την αδιάβλητη διεξαγωγή των τυχερών παιγνίων, την τήρηση των κανόνων και την αξιοπιστία των στοιχηματικών γεγονότων»,αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής.
Bookmark and Share