Μάντσεστερ: 20 τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση μετά την επίθεση - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Μάντσεστερ: 20 τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση μετά την επίθεση

  • Περί τους 20 άνθρωποι παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση μετά την επίθεση αυτοκτονίας στη συναυλία ποπ στο Μάντσεστερ, με τους τραυματίες να αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά τραύματα σε ζωτικά όργανα ή μέλη, δήλωσε τοπικός αξιωματούχος των υπηρεσιών υγείας.

Είκοσι δύο άνθρωποι... σκοτώθηκαν κατά την επίθεση αυτοκτονίας, όταν εξερράγη ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που περιείχε μεταλικά παξιμάδια, βίδες και καρφιά, την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι, παιδιά και νέοι στην πλειονότητά τους, έβγαιναν από τον συναυλιακό χώρο του Μάντσεστερ μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας του αμερικανής τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε.

«Αυτήν την στιγμή περιθάλπουμε 64 ανθρώπους...από αυτούς 20 βρίσκονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, λαμβάνουν εντατική φροντίδα», δήλωσε στο Sky News ο Τζον Ράουζ, επικεφαλής των υγειονομικών και κοινωνικών υπηρεσιών της περιφέρειας του Μάντσεστερ.

«Υπάρχουν τραύματα σε ζωτικά όργανα, σοβαρά τραύματα σε μέλη και ορισμένοι θα χρειαστούν μακροχρόνια φροντίδα και υποστήριξη. Πρόκειται για πάρα πολύ σοβαρά τραύματα», πρόσθεσε.
Bookmark and Share