Σήμερα απολογείται ο 52χρονος για τον βιασμό της φοιτήτριας - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Σήμερα απολογείται ο 52χρονος για τον βιασμό της φοιτήτριας

  • Χθες έλαβε προθεσμία από την ανακρίτρια ενώ αποδοκιμάστηκε από πολίτες.


Σήμερα θα απολογηθεί  ο 52χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι...κρατούσε δεμένη και κακοποιούσε 20χρονη φοιτήτρια σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στη Δάφνη.

Ο 52χρονος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για τα αδικήματα της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή, για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμού κατ' εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγήθηκε σε ανακρίτρια από τον οποίο και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Πολίτες που ήταν παρόντες κατά την προσαγωγή του εξαπέλυσαν εναντίον του ύβρεις και κατάρες, ενώ κατά την αποχώρησή του από το ανακριτικό γραφείο οι παριστάμενοι πολίτες ξέσπασαν λεκτικά με οργή διότι ο κατηγορούμενος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν του επέτρεψαν να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με δικηγόρο.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις πράξεις που τού αποδίδονται και μάλιστα βγαίνοντας από την Εισαγγελία την Παρασκευή δήλωσε για το γεγονός πως η 20χρονη βρέθηκε από τους αστυνομικούς δεμένη πως «αυτό ήταν το φετίχ της».

Νωρίτερα, ο 52χρονος φέρεται να είχε υποστηρίξει στους αστυνομικούς πως με το θύμα είχαν σχέση και πως όλα έγιναν με τη θέληση της. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε γιατί το κορίτσι βρέθηκε να υποφέρει και να κλαίει, απάντησε σύμφωνα με πληροφορίες: «Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί».

Η 20χρονη κοπέλα, που νοσηλεύεται και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, κατάγεται από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι Αρχές, το κορίτσι απάντησε σε αγγελία που είχε βάλει ο 52χρονος και στην οποία ζητούσε περιστασιακή οικιακή βοηθό, καθώς είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, λόγω τυφλότητας και παχυσαρκίας.

Η κοπέλα είχε εργαστεί άλλες τρεις φορές το προηγούμενο διάστημα στο σπίτι του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το απόγευμα της Τετάρτης, η 20χρονη μετέβη στο διαμέρισμα του 52χρονου για να εισπράξει 25 ευρώ που της όφειλε από την εργασία της την προηγούμενη φορά και από εκείνη τη στιγμή χάθηκαν τα ίχνη της.

Στη δικογραφία μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει έγγραφο που να βεβαιώνει την αναπηρία του 52χρονου, τυφλότητα κατά 95%.
Bookmark and Share