ΕΛΑΣ: Το τρομοδέμα προς Ιταλία είχε εντοπιστεί στην Ελλάδα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

ΕΛΑΣ: Το τρομοδέμα προς Ιταλία είχε εντοπιστεί στην Ελλάδα

  • Στην Ελλάδα βρέθηκε και καταστράφηκες τελικά ο φάκελος που προοριζόταν για Οίκο αξιολόγησης της Ιταλίας που αποκάλυψε η Ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera προκαλώντας αναστάτωση και ερωτήματα για το πόσοι τέτοιοι τρομοφάκελοι έχουν ταχυδρομηθεί.

Η Ελληνική Αστυνομία καθησυχάζει υποστηρίζοντας πως.. ο φάκελος δεν έφυγε ποτέ από τη χώρα μας και πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, σημειώνουν ότι το δέμα που είχε προορισμό το Μιλάνο εξουδετερώθηκε στην Ελλάδα.

Ειδικότερα ο φάκελος που αναφέρεται στο σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera είναι ένας από τους 8 παγιδευμένους με εκρηκτικά φακέλους, που είχαν εντοπιστεί από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιες πηγές της αστυνομίας μεταξύ των 8 φακέλων που εντοπίστηκαν μετά την αποστολή των 2 πανομοιότυπων «τρομοπακέτων» στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Β. Σόιμπλε και στο ΔΝΤ στη Γαλλία, ήταν και αυτός που προορίζονταν για οίκο αξιολόγησης στο Μιλάνο και εξουδετερώθηκε μαζί με τους άλλους φακέλους από τις ελληνικές αρχές.

Ο φάκελος αυτός δεν έφυγε από την Ελλάδα για την Ιταλία και είχαν ενημερωθεί σχετικά οι ιταλικές αρχές.
Bookmark and Share