Κύπριος εθνοφρουρός ταξίδεψε κρυφά μέσω κατεχομένων για να δει το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στο Βόλο! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Κύπριος εθνοφρουρός ταξίδεψε κρυφά μέσω κατεχομένων για να δει το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στο Βόλο!

  • Mετέβη σε αεροδρόμιο στα κατεχόμενα, επειδή δεν μπορούσε να αναχωρήσει από τα αεροδρόμια της Κυπριακής Δημοκρατίας χωρίς σχετική άδεια εξωτερικού από τον στρατό.
  • Αφού πέταξε για την Κωνσταντινούπολη, ταξίδεψε αεροπορικώς στην Αθήνα και από εκεί οδικώς στον Βόλο, παρακολουθώντας από κοντά τον ποδοσφαιρικό αγώνα ενώ στην Κύπρο γινόταν αναζητήσεις καθώς είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του!

Ολόκληρο σχέδιο κατέστρωσε ένας 19χρονος εθνοφρουρός, προκειμένου να μεταβεί από την Κύπρο στον Βόλο για να... παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, ο οποίος διεξήχθη το περασμένο Σάββατο με νικητή τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Ο 19χρονος, ενώ βρισκόταν σε άδεια από τη μονάδα του, είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Παρασκευή, δίνοντας σημεία ζωής αργά το βράδυ της Δευτέρας, όταν και τελικά επέστρεψε στο σπίτι του.
Μετά την επιστροφή του, ο νεαρός εξήγησε στην αστυνομία -στην οποία είχε δηλωθεί η εξαφάνιση- ότι ήθελε να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Για τον λόγο αυτό, όπως περιέγραψε, μετέβη σε αεροδρόμιο στα κατεχόμενα, επειδή δεν μπορούσε να αναχωρήσει από τα αεροδρόμια της Κυπριακής Δημοκρατίας χωρίς σχετική άδεια εξωτερικού από τον στρατό.
Αφού πέταξε για την Κωνσταντινούπολη, ταξίδεψε αεροπορικώς στην Αθήνα και από εκεί οδικώς στον Βόλο, παρακολουθώντας από κοντά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μετά από αυτήν τη μικρή Οδύσσεια.
Δύο ημέρες μετά τον αγώνα, αφού πρώτα πήγε στη Θεσσαλονίκη, ο 19χρονος ταξίδεψε αεροπορικώς για την Πάφο.
Σύμφωνα με πληροφορίες -όπως μεταδίδουν το ΑΜΠΕ και ο Φιλελεύθερος-, ο νεαρός δήλωσε ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τους γονείς του, καθώς το κινητό του τηλέφωνο είχε χαλάσει.
Η υπόθεση πάντως θα έχει συνέχεια, καθώς ο 19χρονος πρέπει πλέον να λογοδοτήσει στην Εθνική Φρουρά.
Bookmark and Share