Ανατροπή στον θάνατο της 36χρονης μεσίτριας - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Ανατροπή στον θάνατο της 36χρονης μεσίτριας

  • Τί είπε ο αγγειοχειρουργός...

«Κατά τη διάρκεια της επέμβασης έμεινε στα χέρια μου», είπε ο γιατρός του Ιπποκράτειο νοσοκομείου Θεσσαλονίκης στη δικηγόρο του, που..  μίλησε στην πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Οι δηλώσεις της Βασιλικής Μαρινάκη ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, καθώς ο γιατρός ισχυριζόταν αφενός ότι δεν σκότωσε την 36χρονη, αφετέρου, αρχικά, πως δεν την γνώριζε καν.
Σύμφωνα με την δικηγόρο, που επικαλείται τον προστατευόμενό της, «η ποσότητα του αναισθητικού ήταν η πρέπουσα». Ερωτηθείσα γιατί εξέπνευσε η άτυχη γυναίκα, η νομικός απάντησε πως ούτε ο γιατρός μπόρεσε να καταλάβει τα αίτια του θανάτου της.
«Δεν υπήρχε δόλος, δεν είχε λόγο να την δολοφονήσει», τόνισε η Β.Μαρινάκη, υπογραμμίζοντας ότι, «για να μιλήσουμε για δολοφονία, πρέπει να υπάρχει δόλος, που δεν φαίνεται πουθενά».
Επικαλέστηκε μάλιστα και τις συνομιλίες του γιατρού με την γυναίκα στο Facebook – οι οποίες περιλαμβάνονται στην κατάθεσή του – χαρακτηρίζοντάς τες «εγκάρδιες».
Όπως η ίδια περιέγραψε τις κινήσεις του γιατρού με το θάνατο της 36χρονης, ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της, «δυστυχώς, στη συνέχεια φυγάδευσε το πτώμα».
Σχετικά με την κατάθεση γιατρού του Ιπποκρατείου, ο οποίος είπε ότι είδε τον φερόμενο ως δράστη να μεταφέρει καλάθι του νοσοκομείου όπου μπαίνουν τα άπλυτα την ημέρα του θανάτου της 36χρονης, σχολίασε ότι ο γιατρός δεν γνώριζε και ενδεχομένως δεν γνωρίζει μέχρι και σήμερα, τι έχει καταθέσει ο συνάδελφός του.
Μάλιστα, όπως είπε η δικηγόρος κι εκείνη χθες έμαθε για την κατάθεση του άλλου γιατρού, ο οποίος είπε ότι προσφέρθηκε να τον βοηθήσει, αλλά εκείνος αρνήθηκε.
Να σημειωθεί ότι χθες έγινε ΕΔΕ για την απομάκρυνση του γιατρού από το νοσοκομείου, ενώ αναμένεται ο ορισμός νέας ημερομηνίας για την κατάθεσή του στην ανακρίτρια.
Bookmark and Share