Bαριά τιμωρία περιμένει τους Βόσνιους για τα επεισόδια εις βάρος της Eθνικής (video) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Bαριά τιμωρία περιμένει τους Βόσνιους για τα επεισόδια εις βάρος της Eθνικής (video)

http://greece-salonika.blogspot.com/2017/06/b-e-video.html

  • Ο διαιτητής του αγώνα Νίκολα Ριτσόλι και οι παρατηρητές του αγώνα μεταξύ της Βοσνίας και της Ελλάδας είδαν ακριβώς ότι συνέβη μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Ζένιτσα, με το φύλλο αγώνα να "καίει" τους Βόσνιους.

Ο Ιταλός διαιτητής έγραψε... τα πάντα στο φύλλο αγώνα, δηλαδή τα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο του "Bilino Polje", τη γροθιά στον Γιαννιώτα, καθώς και την επίθεση των Βόσνιων στην εξέδρα των φίλων της Εθνικής Ελλάδας.

Το πιθανότερο είναι να πέσει βαριά "καμπάνα" στους Βόσνιους, οι οποίοι κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας τους για αρκετές αγωνιστικές, αλλά ακόμα και με αφαίρεση βαθμών.

Μετά το τέλος του αγώνα στη Ζένιτσα, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απέσπασε «λευκή» ισοπαλία, δημιουργήθηκε ένταση και επεισόδια από τους οπαδούς των Βόσνιων.

Όπως κατήγγειλε ο Βασίλης Τοροσίδης στην κάμερα του Cosmote TV ο βοηθός προπονητή της Βοσνίας γρονθοκόπησε τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος από το χτύπημα έχασε δύο δόντια και βρέθηκε στο έδαφος.

Παράλληλα, ο Μανωλάς λίγο πριν έκανε την χαρακτηριστική κίνηση «κάλμα», με αποτέλεσμα ο Έντιν Τζέκο να εξαγριωθεί και να τον πιάσει από τον λαιμό.

Οι εικόνες που αμαύρωσαν την αναμέτρηση και αναμένεται να επιφέρουν βαριά τιμωρία στους Βόσνιους ολοκληρώθηκαν με τους οπαδούς των γηπεδούχων να επιτίθενται στα μέλη του «Γαλανόλευκου Φάρου». Οι Βόσνιοι κινήθηκαν προς τη μεριά των Ελλήνων, ωστόσο οι σεκιούριτι του γηπέδου έδρασαν γρήγορα και κατέστειλαν την ένταση.
Bookmark and Share