Τραμπ: Aρκετά με την πολιτική ορθότητα - θα πάρουμε «στα σοβαρά» την τρομοκρατία - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Τραμπ: Aρκετά με την πολιτική ορθότητα - θα πάρουμε «στα σοβαρά» την τρομοκρατία

  • Καταιγιστικός ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο επικρίνει στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, την πολιτική ορθότητα, τους υποστηρικτές της οπλοκατοχής αλλά και τον Δήμαρχο του Λονδίνου, τονίζοντας ότι πρέπει να πάρουμε «στα σοβαρά την καταπολέμηση της τρομοκρατίας».

«Πρέπει να σταματήσουμε να...είμαστε πολιτικά ορθοί και να δουλέψουμε ώστε ο λαός μας να είναι ασφαλής», γράφει σε ανάρτησή του και συνεχίζει «αν δεν φερθούμε έξυπνα, τα πράγματα όλο και θα χειροτερεύουν.

Δηκτικός ήταν και με τον Δήμαρχο του Λονδίνου, Σαντιν Καν, καθώς όπως φαίνεται ο Αμερικανός Πρόεδρος θεώρησε κάπως «μπλαζέ» τις δηλώσεις του μετά τη διπλή επίθεση.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και 48 έχουν τραυματιστεί στην τρομοκρατική επίθεση και ο Δήμαρχος του Λονδίνου λέει πως “δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!”».

Μερικές ώρες αργότερα, ο κ. Καν, καταδίκασε την «αρρωστημένη επίθεση» που διαπράχθηκε από «δειλούς τρομοκράτες», σε ανάρτησή του στο Facebook.

Σοκαρισμένη η διεθνής κοινότητα καταδικάζει την επίθεση που έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ, ενώ πολιτικοί αρχηγοί κάνουν λόγο για ωμότητα και φρικαλεόητα.