Χυδαίο παραλήρημα Πολάκη για την κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Χυδαίο παραλήρημα Πολάκη για την κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη


  • Κινείται πλέον στα ..δυσδιάκριτα όρια μεταξύ γραφικότητας και γελοιότητας.


Ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, καθώς εξαπέλυσε πρωτοφανή επίθεση σε όσους... παρευρέθηκαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντάς τους ως “χουντοβασιλικά υπολείμματα που χειροκροτούσαν τον Γλύξμπουργκ”.

Για ακόμη μια φορά ο Παύλος Πολάκης χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς οι οποίοι όχι μόνο δεν ταιριάζουν σε κυβερνητικό παράγοντα και μέλος του Κοινοβουλίου, αλλά αποτελούν ξεκάθαρη ύβρη αφού απευθύνονται σε ανθρώπους που παρέστησαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν πολίτης σχολίασε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebbok, στην οποία o αναπληρωτής Υπουργός Υγείας υποστήριζε ότι τα ΜΜΕ «αγιοποιούν» τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη προσδοκώντας να πάρουν χρήματα από τον γιο του Κυριάκο.


Χρήστης του Facebook επεσήμανε στον Παύλο Πολάκη ότι ως υπουργός θα όφειλε να διδάσκει ήθος και ως άνθρωπος θα έπρεπε να ντρέπεται για τα όσα έγραψε την ημέρα της κηδείας του πρώην πρωθυπουργού.


Το σχόλιο αυτό εξόργισε προφανώς τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας ο οποίος με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς έκανε λόγο για “ψυετοθιγμένο Δαπιτάκο”, για «λιβανιστήρια των ΜΜΕ να λένε ψέμματα απο το πρωί ως το βράδυ περι της πολιτικής διαδρομής του Ανδρος με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ να πάρει πόντους η μετριότητα που λέγεται Κυριάκος Μητσοτακης για να ξαναγυρίσουμε στην εποχή των αέρα χρηματοδοτήσεων στα βοθροκαναλα της διαπλοκής», καταλήγοντας σε «χουντοβασιλικα υπολείμματα που αναμαζωχτηκαν προχθες για να χειροκροτήσουν το Γλύξμπουργκ », αναφερόμενος στους παρευρισκόμενους στη Μητρόπολη Αθηνών.


.
Bookmark and Share