Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την διπλή τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την διπλή τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο

  • Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση του Σαββάτου στο Λονδίνο, η οποία είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους επτά άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες άλλοι, διαμέσου του πρακτορείου «ειδήσεων» της, του Άμακ.

«Ένα απόσπασμα μαχητών του... Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσε τη χθεσινή επίθεση στο Λονδίνο», αναφέρει μια ανακοίνωση της οργάνωσης την οποία αναμετέδωσε το Άμακ.

Η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση «αριθμό προσώπων» στο πλαίσιο των ερευνών

Η βρετανική αστυνομία που ερευνά τις επιθέσεις του Σαββάτου στο Λονδίνο έθεσε υπό κράτηση «αριθμό προσώπων» αφού πραγματοποίησε νωρίς το πρωί επιδρομές σε δύο ιδιοκτησίες στο ανατολικό τμήμα της πρωτεύουσας.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως μέλη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας πραγματοποίησαν επιδρομές στις ιδιοκτησίες και οι έρευνες συνεχίζονται σε σχέση με τις επιθέσεις που στοίχισαν τη ζωή σε επτά ανθρώπους και προκάλεσαν τον τραυματισμό άνω των 50 το βράδυ του Σαββάτου.

Η βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι συγκαλεί σήμερα συνεδρίαση της έκτακτης κυβερνητικής επιτροπής για την ασφάλεια για να συζητηθεί η απάντηση σ' αυτή την τρίτη επίθεση που πραγματοποιείται στη Βρετανία μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες.
Bookmark and Share