Ζαχαριάδης: Μας έχουν βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Ζαχαριάδης: Μας έχουν βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι


  • Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «είναι μια όντως πάρα πολύ δύσκολη διαπραγμάτευση και μία πάρα πολύ δύσκολη συγκυρία».


Μιλώντας... στον realfm 97.8, ο Κώστας Ζαχαριάδης ανέφερε ότι «είναι μια όντως πάρα πολύ δύσκολη διαπραγμάτευση και μία πάρα πολύ δύσκολη συγκυρία, για να το πω αλλιώς με έναν μεταφορικό τρόπο, ο οποίος απεικονίζει την πραγματικότητα: Μας έχουν βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι εδώ και παρά πολλά χρόνια στην οικονομία, δηλαδή είμαστε ζορισμένοι».

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, «εδώ διεξάγεται μια διαπραγμάτευση, η οποία είναι δύσκολη, αλλά έχουμε δυνατότητες να πάμε επιτέλους να δώσουμε τη μεγάλη μάχη για το χρέος».

Και πρόσθεσε ο ίδιος: «Το αν θα πάρει κάτι η κυβέρνηση για τη ρύθμιση του ζητήματος του χρέους θα μπορούμε να το απαντήσουμε στις 16 του μήνα, την επόμενη μέρα του Eurogroup, τι πήραμε και τι δεν πήραμε. Ή η οικονομία θα μπει σε ανάπτυξη, το χρέος σε βιώσιμη τροχιά και θα έχουμε δυνατότητα να βγούμε στις αγορές ή δεν θα γίνει αυτό».
Bookmark and Share