Εσωκομματικά πυρά κατά Τσακαλώτου για Rothschild και λοιπούς συμβούλους.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Εσωκομματικά πυρά κατά Τσακαλώτου για Rothschild και λοιπούς συμβούλους..

  • Έντονη είναι η γκρίνια και τα εσωκομματικά πυρά που υπάρχουν αναφορικά με τον τρόπο διαπραγμάτευσης και την επιλογή του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες του οι οποίοι και τον οδήγησαν στη σύνδεση ολοκλήρωσης της β αξιολόγησης με την υπόθεση του χρέους. Μια σύνδεση που οδηγεί στο μεγάλο κυβερνητικό Βατερλό με τις "γραβάτες" και το "too good to be true".

Θα πρέπει να τονίσουμε πως με..πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης και του υπουργείου Οικονομικών μάλιστα εγκρίθηκε η συνεργασία του ελληνικού δημοσίου με την Rothschild προκειμένου να προωθηθεί η έξοδος στις αγορές.

Όπως αναγράφεται στην απόφαση η Rothschild θα αμειφθεί ως εξής: Ποσόν 99.000 ευρώ σε 60 ημέρες από τη δημοσίευση της απόφασης. Επιπλέον 99.000 ευρώ μέχρι τις 31/5/2018 εφόσον οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες της εξακολουθήσουν να παρέχονται και μετά την 25/1/2018 και για διάστημα όχι πέραν της 25/1/2019.

Εάν επιτευχθεί ο στόχος της εξόδου στις αγορές θα καταβληθεί ως αμοιβή (succes fee) ποσό έως 1,5 εκατ. ευρώ μετά την υλοποίηση της πρώτης έκδοσης και ποσό έως 1,5 εκατ. ευρώ μετά την υλοποίηση της δεύτερης συνεχόμενης έκδοσης.

Υπενθυμίζεται ότι στο τέλος Απριλίου, ο ΥΠΟΙΚ Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε αναρτήσει την απόφαση για τις αμοιβές συνολικά στις συμβουλευτικές εταιρείες και τους ειδικούς εμπειρογνώμονες του ΥΠΟΙΚ.

του κ.Δ.Μαρκόπουλου
Bookmark and Share