Νέο κύμα καύσωνα ενόψει: Στους 42℃ το θερμόμετρο.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Νέο κύμα καύσωνα ενόψει: Στους 42℃ το θερμόμετρο..


  • Νέο κύμα καύσωνα βρίσκεται μπροστά μας σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ που προβλέπει σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες, που θα ξεκινήσει από 39 βαθμούς σήμερα Τρίτη και θα φτάσει ως και τους 42 βαθμούς Κελσίου την Πέμπτη ενώ από την Παρασκευή θα αρχίσει να μειώνεται.
 
Αναλυτικά...σήμερα Τρίτη στα βόρεια ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα φτάσει τους 37 βαθμούς και στα υπόλοιπα στους 38 και κατά τόπους πιθανόν τους 39 βαθμούς Κελσίου. ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη η θερμοκρασία θα φτάσει τους 39 με 40 βαθμούς και κατά τόπους ο υδράργυρος θα αγγίξει και τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Στις παραθαλάσσιες περιοχές, στα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, θα έχουμε:

- Την Τρίτη από 34 ως 36 βαθμούς
- Την Τετάρτη από 36 ως 38 βαθμούς
- Την Πέμπτη τους 37 και 38 και κατά τόπους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη τους 39-40 βαθμούς.

Στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές την Τρίτη η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς, την Τετάρτη και την Πέμπτη τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από τα βόρεια, η οποία θα γίνει αισθητή αρχικά στα βόρεια και στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Σάββατο σε όλη τη χώρα.
Bookmark and Share