Ανοιχτά την Κυριακή: Διπλάσιος τζίρος σε σχέση με πέρυσι στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Ανοιχτά την Κυριακή: Διπλάσιος τζίρος σε σχέση με πέρυσι στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης..

  • Υψηλή αγοραστική κίνηση σημειώθηκε χθες, Κυριακή, στα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης, ιδίως επί της οδού Τσιμισκή, με ορισμένα από αυτά να καταγράφουν ακόμη και διπλάσιο τζίρο σε σχέση με την αντίστοιχη ημέρα πέρυσι, παρά την κακοκαιρία.

Τα παραπάνω επισήμανε ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης... (ΕΣΘ), Κοσμάς Καλογιάννης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης.

Σύμφωνα με τον κ. Καλογιάννη, ήταν «μια καλή Κυριακή για την αγορά της πόλης, είχε δουλειά, υπήρχε σημαντική κίνηση, ενώ αρκετοί από τους πελάτες ήταν τουρίστες». Ο ίδιος ανέφερε ότι «ορισμένα μαγαζιά είχαν διπλάσιο τζίρο σε σχέση με πέρυσι. Η Τσιμισκή κινήθηκε πολύ καλά, δεν συνέβη το ίδιο με τη Βενιζέλου και τη Μητροπόλεως». Ο κ. Καλογιάννης επισήμανε ότι «η αγορά είναι εστιασμένη στην Τσιμισκή και η Εγνατία έχει προβλήματα αφού πολλά μαγαζιά έχουν κλείσει λόγω των έργων του Μετρό».

Υπενθυμίζεται ότι οι θερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν στις 10 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 31 Αυγούστου. Στο πλαίσιο αυτό, χτες, κατά την πρώτη Κυριακή της εκπτωτικής περιόδου (16 του μηνός), τα καταστήματα μπορούσαν βάσει νόμου να παραμείνουν ανοιχτά, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Bookmark and Share