Νερά και καφέδες κατά Φίλη και Ξυδάκη σε συγκέντρωση αριστεριστών-αντιεξουσιαστών - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Νερά και καφέδες κατά Φίλη και Ξυδάκη σε συγκέντρωση αριστεριστών-αντιεξουσιαστών


  • Η εμφάνιση των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησε την αντίδραση των συγκεντρωμένων και οι δυο τους δέχθηκαν λεκτικές επιθέσεις ενώ εκτοξεύθηκαν εναντίον τους νερά και καφέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η...ένταση σημειώθηκε όταν εμφανίστηκε ο Νίκος Φίλης. Ωστόσο τα πνεύματα οξύνθηκαν περαιτέρω όταν εμφανίστηκε και ο Νίκος Ξυδάκης.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Συντάγματος από οργανώσεις της αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου για την Ηριάννα Β.Λ.

Η 29χρονη Ηριάννα , υποψήφια διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, είχε συλληφθεί με την κατηγορία για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς» καθώς διατηρούσε σχέσεις με νεαρό που είχε συλληφθεί ως εμπλεκόμενος με την οργάνωση.
Παρά το γεγονός ότι το δικαστήριο αθώωσε το σύντροφό της, η ίδια με αφορμή τη σχέση της μαζί του και με μόνο ενοχοποιητικό στοιχείο ένα δείγμα DNA, που έχει αμφισβητηθεί ακόμα και από ιατροδικαστή της ΕΛ.ΑΣ, καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε δεκατρία χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 187Α για την τρομοκρατία..

.
Bookmark and Share