Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και έκτακτα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη - GREECE-SALONIKA.blogspot

Newsroom

Post Top Ad

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και έκτακτα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη

  • Η αστυνομία λαμβάνει από νωρίς το πρωί ενισχυμένα μέτρα στοχεύοντας στην ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων και των διαδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα.

Αυστηρά αστυνομικά μέτρα προβλέπονται στο πλαίσιο του... Ανώτατου Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας - Σερβίας, της τριμερούς Συνόδου Ελλάδας-Σερβίας-Βουλγαρίας και της αναγόρευσης του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ως Διδάκτορα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Στοχεύοντας στην ομαλή διεξαγωγή των παραπάνω εκδηλώσεων και των διαδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα η αστυνομία λαμβάνει ήδη ενισχυμένα μέτρα Ασφάλειας και Τάξης.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, αναμένεται να απασχοληθεί το σύνολο των επιχειρησιακών δυνάμεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ενώ υπάρχουν και ενισχύσεις με προσωπικό και εξοπλισμό από αστυνομικές υπηρεσίες όμορων νομών.

Τα μέτρα θα κορυφωθούν κατά την άφιξη και παραμονή των πρωθυπουργών και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Θεσσαλονίκη.

Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση οχημάτων σε σημεία περιμετρικά του Μεγάρου Μουσικής, όπου θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις κορυφής, και του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς, όπου θα καταλύσουν οι επίσημοι.

Προβλέπονται φραγμοί με κλούβες των ΜΑΤ, μέχρι την προκυμαία της νέας παραλίας, ανάλογα με τις κινήσεις των διαδηλωτών.

Αναλόγως, θα γίνουν και εκτροπές στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Αναλυτικά οι ρυθμίσεις:

-Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στο δεξιό κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων μέρος του οδοστρώματος της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Β. Χατζή μέχρι το ύψος του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής του δήμου Θεσσαλονίκης, από ώρα 12:00 της Τετάρτης έως 14:00 ώρα της Παρασκευής.

-Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Αγίας Τριάδος, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Β. Γεωργίου, από ώρα 12:00 της Τετάρτης έως 14:00 ώρα της Παρασκευής.

-Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Μαρίας Κάλλας στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Γεωργίου Παπανδρέου μέχρι τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου, από ώρα 16:00 της Τετάρτης έως 23:59 ώρα της Πέμπτης.

-Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού 25ης Μαρτίου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Μαρία Κάλλας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γ.Παπανδρέου, από ώρα 16:00 της Τετάρτης έως 23:59 ώρα της Πέμπτης.

-Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Ναπ. Ζέρβα, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Στρατού μέχρι τη συμβολή της με την οδό Βασ. Γεωργίου, από ώρα 06:00 της Πέμπτης έως 23:59 ώρα της ιδίας ημέρας.

-Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Γκύζη, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Βασ. Γεωργίου, από ώρα 06:00 της Πέμπτης 13-07-2017 έως 23:59 ώρα της ιδίας ημέρας.

-Απαγορεύεται, όπου επιτρέπεται, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Λύτρα, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Βασ. Γεωργίου μέχρι τη συμβολή της με τη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, από ώρα 06:00 της Πέμπτης έως 23:59 ώρα της ιδίας ημέρας.
.