Μετρό σέρνει γυναίκα πιασμένη σε πόρτα βαγονιού (video) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Μετρό σέρνει γυναίκα πιασμένη σε πόρτα βαγονιού (video)


  • Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα βίντεο όπου φαίνεται μια γυναίκα να παρασύρεται από συρμό του μετρό, καθώς με κάποιο τρόπο εγκλωβίστηκε σε μια από τις πόρτες του συρμού την ώρα που προσπαθούσε να εισέλθει σε αυτόν.

Το περιστατικό συνέβη στο... πολυσύχναστο μετρό της Ρώμης και μάλιστα στον κεντρικό σταθμό Τέρμινι, ενώ τα ιταλικά μέσα αναφέρουν πως εκείνη την ώρα ο οδηγός του συρμού έτρωγε και δεν παρατήρησε την άτυχη γυναίκα.

Σημειώνεται πως η γυναίκα έχει βγει από την εντατική, ενώ αναμένεται να χειρουργηθεί.

Στο βίντεο φαίνεται αρχικά ο οδηγός να τρώει και στη συνέχεια η γυναίκα να τρέχει για να μπει στο συρμό, όμως την τελευταία στιγμή κάνει ένα βήμα πίσω, καθώς διαπιστώνει ότι οι πόρτες κλείνουν. Ωστόσο, το πόδι της πιάνεται στην πόρτα με αποτέλεσμα ο συρμός να αναπτύσσει ταχύτητα και να την παρασέρνει.

Παρά τα ουρλιαχτά των παριστάμενων, ο συρμός δεν σταμάτησε ποτέ, ακόμα και όταν κάποιος από τους επιβάτες τράβηξε το φρένο έκτακτης ανάγκης.

Οι αντιδράσεις είναι σφοδρές κατά του οδηγού αλλά και της εταιρείας, καθώς όπως σημειώνει η Corriere, το σύστημα του συρμού θα έπρεπε να εντοπίσει πως κάποια από τις πόρτες είναι ανοιχτή, ώστε να μην ξεκινήσει το τρένο.
Bookmark and Share