Μάχη με τα κύματα για τα πλοία στη Φολέγανδρο (video) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Μάχη με τα κύματα για τα πλοία στη Φολέγανδρο (video)

https://greece-salonika.blogspot.com/2017/07/video_20.html
  • Μεγάλη ταλαιπωρία λόγω καιρού υπέστησαν χιλιάδες τουρίστες, που επέλεξαν να ταξιδέψουν με τα πλοία της γραμμής προς τα νησιά των Κυκλάδων. 
  • Οι άνεμοι έφταναν μέχρι και τα 7, ακόμα και 8 μποφόρ, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στη ναυσιπλοΐα.Το βίντεο από τη Φολέγανδρο αποδεικνύει το.. τι γινόταν στα πελάγη, με τα κύματα να χτυπούν τα πλοία, τα οποία προσπαθούν να «ισορροπήσουν» πάνω στη μανιασμένη θάλασσα.

Όπως φαίνεται, το ταχύπλοο Sea jet 2 κατάφερε να αντεπεξέλθει προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα για τους καραβολάτρες που συχνά καταγράφουν αντίστοιχα περιστατικά στο εν λόγω θαλάσσιο πέρασμα.

Τα κύματα, σε κάποια σημεία, φαίνεται να «σκεπάζουν» το πλοίο!

Κι αυτές οι εικόνες μόνο σπάνιες δεν είναι. Αντίθετα, συμβαίνουν συχνά, ίσως και σχεδόν καθημερινά τη χειμερινή περίοδο, σε πολλά από τα νησιά των Κυκλάδων.

Με την άφιξη των πλοίων στο λιμάνι της Φολεγάνδρου, σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, οι περισσότεροι επιβάτες χρειάστηκαν να παραμείνουν, 15 με 20 λεπτά στο μώλο, ώστε για να ηρεμήσουν από το ταξίδι, καθώς τους δημιουργήθηκαν στομαχικές διαταραχές.
Bookmark and Share