«Κεφαλικός φόρος» 150 ευρώ στους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης από πράκτορες της Τουρκίας.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη
.

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017

«Κεφαλικός φόρος» 150 ευρώ στους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης από πράκτορες της Τουρκίας..

  • Μια νέα αποκάλυψη ''βλέπει'' τα φώτα της δημοσιότητας και αφορά Τούρκους πράκτορες που θέλουν τη χρηματική βοήθεια Ελλήνων μουσουλμάνων της Θράκης.

Σύμφωνα με  άρθρο της... εφημερίδας «Δημοκρατία» την Παρασκευή και με τίτλο «Ξεπέρασαν κάθε όριο οι πράκτορες στη Θράκη» και υπότιτλο «Ζητούν δωρεές από τους Έλληνες μουσουλμάνους για φτωχούς Τούρκους, με… ταρίφα τα 150 ευρώ», η εφημερίδα αποκαλύπτει το πως οι πράκτορες της Τουρκίας λειτουργούν σαν… ντελάληδες της Διεύθυνσης θρησκευμάτων της Τουρκίας (Diyanet).

Συγκεκριμένα και εν όψει του μπαϊραμιού, τον Σεπτέμβριο, προωθούν την καμπάνια «Δωρεά σφαγίου δι’ αντιπροσώπου» και καλούν τους Έλληνες μουσουλμάνους να κάνουν δωρεές, προκειμένου να αγοραστούν σφάγια για «τους ομόθρησκους αδερφούς που έχουν ανάγκη». Μάλιστα η ταρίφα ανέρχεται στα 150 ευρώ

Επιπρόσθετα, ο ψευδομουφτής Κομοτηνής, Ιμπραήμ Σερίφ, λειτουργώντας ως μεσάζοντας του Ιδρύματος Ντιγιανέτ, κοινοποίησε την πρόσκληση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, καλώντας τους μουσουλμάνους της Θράκης να συνδράμουν στη «σημαντική για τους συνανθρώπους μας προσπάθεια».

Το δημοσίευμα τελειώνει σχολιάζοντας «μήπως θεωρεί ο κ. Σερίφ ότι δεν υπάρχουν μουσουλμάνοι που έχουν ανάγκη στη Θράκη μας; Γιατί καλεί να δίνουν χρήματα για τους ομοθρήσκους στην Τουρκία; Και πολύ περισσότερο, μάλιστα, μέσω ενός φορέα όπως το Diyanet, για το οποία πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας σκάνδαλο… μεγατόνων με πανάκριβες Μερσεντές, που είχαν αγοραστεί για στελέχη της!».
Bookmark and Share