"Πού παραθέριζε ο Αλ. Τσίπρας τις ημέρες των πυρκαγιών;" - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

"Πού παραθέριζε ο Αλ. Τσίπρας τις ημέρες των πυρκαγιών;"

  • Το Μαξίμου πρέπει να σπάσει τη σιωπή του και να ενημερώσει υπεύθυνα πού βρισκόταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τις ημέρες κατα τις οποίες μαίνονταν οι καταστροφικές πυρκαγιές, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι... Type Your Post Summary Here ο κ. Τσίπρας «έχει την στοιχειώδη υποχρέωση να απαντήσει συγκεκριμένα:
Ποιος ήταν ο τόπος των διακοπών του;
Πού βρισκόταν τις ημέρες που μαίνονταν οι φωτιές σε διάφορα σημεία της χώρας; Πού βρέθηκε στις 15 Αυγούστου και γιατί εμφανίστηκε στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής μετά την κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς;».

Η Ν.Δ. ερωτά ακόμη βάσει ποιων στοιχείων οι υπουργοί του κ. Τσίπρα μιλούσαν για οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της Κυβέρνησής του, την ίδια στιγμή που εκείνος έκανε διακοπές, ενώ ζητεί να διευκρινίσεις για το εάν το Μαξίμου διαψεύδει τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Πρωθυπουργό να έχει μετακινηθεί με στρατιωτικό ελικόπτερο από τον τόπο διακοπών του, προκειμένου να επισκεφθεί τις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αττικής μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Bookmark and Share