"Εξουδετερώθηκε" ο μακελάρης της Las Ramblas της Βαρκελώνης - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

"Εξουδετερώθηκε" ο μακελάρης της Las Ramblas της Βαρκελώνης


  • Διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο  Γιουνές Αμπουγιακούμπ ο μακελάρης της Βαρκελώνης συνελήφθη  πριν λίγο μετά από ανθρωποκυνηγητό δύο ημερών, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες πως τελικά έχασε τη ζωή του από πυρά αστυνομικών.

Συγκεκριμένα...σύμφωνα με κάποια ισπανικά ΜΜΕ, ο Αμπουγιακούμπ έχει συλληφθεί από την αστυνομία και κρατείται τραυματισμένος.

Ωστόσο, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πόλη Σουμπιράτς, άνδρας ζωσμένος με εκρηκτικά πυροβολήθηκε και συνελήφθη πριν λίγη ώρα στην κωμόπολη Σουμπιράτς, δυτικά της Βαρκελώνης, λίγα λεπτά αφού η Αστυνομία έκανε λόγο για «περιστατικό» στην πόλη.

Η εφημερίδα La Vanguardia μεταδίδει ότι ο συλληφθείς είναι ο τρομοκράτης που σκόρπισε το θάνατο στη Βαρκελώνη την Πέμπτη, ο 22χρονος Γιουνές Αμπουγιακούμπ.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως ο Αμπουγιακούμπ πήρε το αυτοκίνητο, έπεσε πάνω σε αστυνομικούς σε ένα σημείο ελέγχου της αστυνομίας στην πόλη και στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα με τον νεκρό στο εσωτερικό του.

Οι ισπανικές αρχές είχαν υποθέσει ευθύς εξ αρχής ότι ο οδηγός του λευκού βαν ήταν ο Γιουνές Αμπουγιακούμπ, το όνομα του οποίου είχε δοθεί ανάμεσα στους τέσσερις που καταζητούνταν μετά την επίθεση στο κέντρο της καταλανικής πρωτεύουσας.

Bookmark and Share