Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε στην Ε.Ο. Κορίνθου - Τρίπολης - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε στην Ε.Ο. Κορίνθου - Τρίπολης

  • Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε στο 113ο χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών - Τριπόλεως, στο ρεύμα προς Αθήνα, κοντά στον κόμβο Νεμέας Κορίνθου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο μηχανισμός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από ιδιώτη που εκτελούσε χορτοκοπτικές εργασίες παραπλεύρως και εκτός του οδοστρώματος του αυτοκινητοδρόμου.

Επρόκειτο για μικρού μεγέθους, αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο μεταξύ άλλων, από συσκευή κινητού τηλεφώνου και κυλινδρικό αντικείμενο.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η ανωτέρω συσκευή τηλεφώνου ήταν απενεργοποιημένη και ως εκ τούτου, δεν ήταν δυνατή η ενεργοποίηση του μηχανισμού, ενώ εξουδετερώθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Εκτιμάται, ότι ο μηχανισμός απορρίφθηκε στο συγκεκριμένο σημείο σε απροσδιόριστο παρελθόντα χρόνο, προς αποφυγή αστυνομικού ελέγχου.
Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση.
Bookmark and Share