Βίντεο - ντοκουμέντο από την εισβολή του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Turkish Airlines - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Βίντεο - ντοκουμέντο από την εισβολή του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Turkish Airlines


Στο βίντεο φαίνονται τουλάχιστον τρία μέλη της ομάδας να προκαλούν φθορές στην είσοδο των γραφείων στον τρίτο όροφο κτηρίου στη λεωφόρο Ποσειδώνος 77 στον Άλιμο.

Κρατώντας βαριοπούλες στα χέρια τα μέλη του Ρουβίκωνα «κατεβάζουν» την κεντρική είσοδο αλλά αποτυγχάνουν στην προσπάθειά τους να σπάσουν και μια δεύτερη πόρτα.

Στη συνέχεια αποχωρούν από το κτήριο, στην είσοδο του οποίου τους περιμένει άλλο ένα μέλος της ομάδας που λειτουργεί ως τσιλιαδόρος.

Σύμφωνα με το βίντεο η επίθεση έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης για δύο Τούρκους συντρόφους του Ρουβίκωνα, τους Semih Özakça και Nuriye Gülmen.

Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν και στο σπίτι του Αντιδήμαρχου Ζωγράφου, Σταύρου Αρμπιλιά «για την εργατική δολοφονία της εργάτριας καθαριότητας Ντανιέλας Πρελορέντζου», όπως αναφέρουν.

ΝΔ: Η κυβέρνηση δικαιολογεί τους Ρουβίκωνες και ρίχνει χημικά στους μεταλλωρύχους

Αμεση και έντονη ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας για τη ρίψη χημικών κατά των μεταλλωρύχων το πρωί της Τρίτης στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Με αφορμή το νέο «ντου» του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Turkish Airlines και, την πρόσφατη έφοδο στη Βουλή από μέλη της ίδιας ομάδας που αν και αρχικά συνελήφθησαν στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα, η Πειραιώς σχολιάζει σε ανακοίνωσή της τα εξής:

«Όταν οι “Ρουβικώνες” επιχειρούν να μπουν βίαια στο Κοινοβούλιο, δικαιολογούνται και οι συλληφθέντες απελευθερώνονται με εντολή του Προέδρου της Βουλής.

Όταν εργαζόμενοι – που κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους εξαιτίας των αποφάσεων της Κυβέρνησης- επιχειρούν να επιδώσουν διαμαρτυρία στον αρμόδιο Υπουργό, αντιμετωπίζονται με γκλομπ και χημικά.

Αυτή είναι η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share