Περιπετειώδης σύλληψη ηγετικού στελέχους κυκλώματος ναρκωτικών - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Περιπετειώδης σύλληψη ηγετικού στελέχους κυκλώματος ναρκωτικών

Τρία μέλη οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, ανάμεσά τους και ένα ηγετικό στέλεχος, συνέλαβαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.


Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, δύο άντρες και μία γυναίκα, ηλικίας 38, 37 και 31 ετών, εκ των οποίων ο 38χρονος αποτελεί ηγετικό στέλεχος του κυκλώματος, που αποθήκευε και διακινούσε ναρκωτικές ουσίες, κυρίως κοκαΐνη, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Η σύλληψη του 38χρονου, σε περιοχή της Μενεμένης, ήταν περιπετειώδης. Προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο, προσέκρουσε σε δύο περιπολικά προκαλώντας υλικές ζημιές. Στη συνέχεια, βγήκε από το αυτοκίνητό του, απώθησε 56χρονη πεζή με αποτέλεσμα να τη ρίξει στο έδαφος και προέβαλε σθεναρή αντίσταση όταν επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν οι αστυνομικοί.

Στο όχημα του 38χρονου βρέθηκαν δύο δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους περίπου 2,5 κιλών, τα οποία προμηθεύτηκε νωρίτερα από τον 37χρονο. Ακολούθησαν έρευνες στην οικία του 38χρονου, στον Εύοσμο, όπου διέμενε με την 31χρονη, όπως και στο αυτοκίνητο του 37χρονου, από όπου κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, 27.000 ευρώ, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές ζυγαριές κ.α.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, αντίσταση, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και σωματικές βλάβες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share