Δολοφόνησαν τον πρώην βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο στο Χαϊδάρι - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Δολοφόνησαν τον πρώην βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο στο Χαϊδάρι


Δολοφονημένος στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος στη περιοχή του Χαϊδαρίου.


Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό μιας μηχανής ο οδηγός της οποίας φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του Στεφανάκου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δυο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, λευκού χρώματος, προσέγγισαν το αυτοκίνητο του 57χρονου και τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Στεφανάκος, που εξέτισε πολυετή ποινή για σωρεία εγκληματικών ενεργειών, είχε αφεθεί ελεύθερος μετά από 9 χρόνια στη φυλακή τον Αύγουστο του 2016 χάρη στον νόμο Παρασκευόπουλου. Το όνομά του είχε συνδεθεί με τη λεγόμενη «ελληνική μαφία» και είχε καταδικαστεί για λαθρεμπόριο, προστασία και άλλες εγκληματικές πράξεις.

Το σημείο της δολοφονίας έχει αποκλειστεί από την αστυνομία ενώ έχει μεταβεί κλιμάκιο του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής που ερευνά την υπόθεση. Ταυτόχρονα γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share