Επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε λίγο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα στην είσοδο της επιχείρησης της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρέβας Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από τρία γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησης, που βρίσκεται στην οδό Τάκη, στην περιοχή του Ψυρρή. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην πόρτα του κτηρίου.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλεια Αττικής.

Σε ανάρτησή του στο Twitter με αφορμή την επίθεση ο πρόεδρος της Ν.Δ. έκανε λόγο για «ανελέητη στοχοποίηση» της συζύγου του «από τα υπόγεια του Μαξίμου».

«Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τα έχω περάσει και τα ξέρω. Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό.... Καταλαβαίνουν πού οδηγούν τη χώρα;» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η ατραπός στην οποία έχει μπει η κυβέρνηση, χτυπάει ευθέως την ποιότητα της δημοκρατίας μας» σχολίασε μέσω Twitter η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη. «Όταν στοχοποιείς έναν άνθρωπο επειδή είναι σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή επειδή είναι επιχειρηματίας, αυτά είναι τα αποτελέσματα» πρόσθεσε.

Καταδικάζει το Μαξίμου

Την επίθεση καταδίκασε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού με ανακοίνωσή του. «Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη» ανέφερε η ανακοίνωση του Μαξίμου.

Από την πλευρά του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης χαρακτήρισε «άδικη και επικίνδυνη την προσπάθεια του Κυρ. Μητσοτάκη να ενοχοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ». «Είναι αυτονόητη κ απόλυτη η καταδίκη της επίθεσης με γκαζάκια στα γραφεία της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη. Άλλο η πολιτική κριτική κι άλλο οι ακραίες και ποινικά κολάσιμες ενέργειες. Η προσπάθεια του Κυρ. Μητσοτάκης να ενοχοποιήσει και γι' αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι άδικη και επικίνδυνη» σχολίασε μέσω Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share