Η σωσίας της τη δολοφόνησε... και πήρε τη θέση της - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Η σωσίας της τη δολοφόνησε... και πήρε τη θέση της



Η αστυνομία της Φλόριντα λέει ότι η Αν Ρις, 56 ετών -που είναι τώρα ο στόχος ενός διαπολιτειακού ανθρωποκυνηγητού- εθεάθη να συζητά με το στόχο της μερικές μέρες μόνο πριν τη δολοφονήσει.



Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές των ΗΠΑ για μια γυναίκα που φέρεται να σκότωσε πρώτα τον πρώην σύζυγό της, και μετά μια γυναίκα που της έμοιαζε προκειμένου να πάρει τη θέση της(!)

Η αστυνομία της Φλόριντα λέει ότι η Ανν Ρις, 56 ετών -που είναι τώρα ο στόχος ενός διαπολιτειακού ανθρωποκυνηγητού- εθεάθη να συζητά με το στόχο της μερικές μέρες μόνο πριν τη δολοφονήσει.

Ο σερίφης της κομητείας Λι δήλωσε ότι η ύποπτη σκόπευε να κλέψει την ταυτότητα της Πάμελα Χάτσινσον, 59 ετών και να πάρει τη θέση της λόγω της ομοιότητάς τους. Η δολοφόνος φέρεται να έχει καταφύγει στο Τέξας κλέβοντας ένα αμάξι.

Η Ανν Ρις έκλεψε το αμάξι για να διαφύγει



Ο σερίφης ανέφερε στο NBC News τη Δευτέρα ότι η Ρις πρέπει να θεωρείται ένοπλη και επικίνδυνη και μπορεί σύντομα να σκοτώσει ξανά αν ξεμείνει από χρήματα.

«Χαμογελάει και μοιάζει με τη μητέρα ή τη γιαγιά κάποιου», είπε χαρακτηριστικά για τη Ρις ο αστυνομικός, που έχει τρία ενήλικα παιδιά και ένα εγγόνι, προειδοποίησε ωστόσο ότι «είναι μια ψυχρή δολοφόνος, που δρα υπολογιστικά και στοχευμένα». Η 59χρονη έχει ιστορικό χρεών από τυχερά παιχνίδια.

Οι αρχές σημειώνουν ότι πιθανότατα έκλεψε 11 χιλιάδες δολάρια από την επιχείρηση του συζύγου της πριν τον σκοτώσει στο σπίτι τους.

Οι αρχές εκτιμούν ότι η Χάντσινσον δολοφονήθηκε με το ίδιο όπλο που η Ρις δολοφόνησε και το σύζυγό της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share