Νέες συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό Μπουτάρη - Ένας ανήλικος και ένας 20χρονος - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Νέες συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό Μπουτάρη - Ένας ανήλικος και ένας 20χρονος

Συνελήφθησαν τα δύο από τα τρία άτομα που προσήχθησαν την Κυριακή για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων, στην περιοχή του Λευκού Πύργου.

Ένας ανήλικος 17 ετών και ένας 20χρονος είναι οι δύο νέοι συλληφθέντες για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Και οι δύο είχαν προσαχθεί χθες το βράδυ στην αστυνομική διεύθυνση της Θεσσαλονίκης καθώς είχε ταυτοποιηθεί η ταυτότητά τους από τα βίντεο και τις φωτογραφίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος είναι 17 ετών και ισχυρίστηκε μαζί με τον 20χρονο «ότι παρασύρθηκαν από τον υπόλοιπο όχλο που μόλις είδαν τον Μπουτάρη άρχισαν να τον ξυλοκοπούν».

Οι δύο νέοι συλληφθέντες μαζί με τους δύο άντρες που συνελήφθησαν χθες το πρωί, θα οδηγηθούν στις δικαστικές Αρχές, ενώ η έρευνα της ταυτοποίησης συνεχίζεται για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων ατόμων.

Επιπλέον, σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι δύο προσαγωγές το μεσημέρι της Κυριακής για την άγρια επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη. Πρόκειται για έναν 20χρονο και έναν 36χρονο, Έλληνες υπηκόους, εκ των οποίων ο δεύτερος έχει καταγωγή από τη Γεωργία, οι οποίοι αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, από τη Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας που ενήργησε την προανάκριση, οι συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που εμπλέκονται στο επεισόδιο.

Επίσης, εξετάζεται ο βαθμός συμμετοχής τους στην επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share