Ξέφυγε η τουρκική προπαγάνδα: Υποστηρίζουν ότι οι Ελληνοκύπριοι ετοιμάζουν αντάρτικο - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Ξέφυγε η τουρκική προπαγάνδα: Υποστηρίζουν ότι οι Ελληνοκύπριοι ετοιμάζουν αντάρτικο

Η φωτογραφία που δημοσιεύει η Χουριέτ
Στα όρια της αστειότητας έχει φτάσει πλέον η τουρκική προπαγάνδα η οποία αναπαράγεται καθημερινά από εφημερίδες που πρόσκεινται στην κυβέρνηση Ερνογάν. 

Ενα τέτοιο δημοσίευμα στην Χουριέτ αναφέρει ότι οι Ελληνοκύπριοι ετοιμάζουν... αντάρτικο εναντίον της Τουρκίας παίρνοντας ακόμα και τις γυναίκες και τα παιδιά τους σε στρατιωτικές ασκήσεις των εφέδρων.
Το δημοσίευμα υπογράφει ο ανταποκριτής της εφημερίδας στα Κατεχόμενα, Ομέρ Μπιλγκέ ο οποίος στο εκτενές ρεπορτάζ του, με τίτλο “Ο φόβος των Ελληνοκυπρίων για τους Τούρκους…εξόπλισαν γυναίκες και παιδιά”, υποστηρίζει ότι οι έφεδροι τα τελευταία χρόνια άρχισαν να πηγαίνουν και τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους στην εκπαίδευση.
«Γυναίκες με μακιγιάζ και μικρά παιδιά με αυτόματα όπλα στα χέρια ετοιμάζονται για αντάρτικο εναντίον της Τουρκίας», υποστηρίζει, αναφέροντας μάλιστα ότι τις φωτογραφίες της εκπαίδευσης τις ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το δημοσίευμα της "Χουριέτ" αναδημοσιεύεται από πολλά τουρκικά και τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης.

"Στην Κύπρο ζούμε και ξέρουμε ότι δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Προπαγάνδα μπορεί να κάνουν διάφοροι", ανέφερε η ίδια πηγή, κληθείσα από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share