Μπαράζ ελέγχων από ΑΑΔΕ σε Σαντορίνη, Μύκονο, Νάξο - Πρόστιμα και «λουκέτα» σε επιχειρήσεις για παραβάσεις - Greece-Salonika| Ενημέρωση και ΆποψηNEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Μπαράζ ελέγχων από ΑΑΔΕ σε Σαντορίνη, Μύκονο, Νάξο - Πρόστιμα και «λουκέτα» σε επιχειρήσεις για παραβάσεις

Μπαράζ ελέγχων από την ΑΑΔΕ σε Σαντορίνη, Μύκονο, Νάξο: Πρόστιμα και «λουκέτα» σε επιχειρήσεις για παραβάσεις.

Και ενώ η αγορά περίμενε τους ελέγχους από την ΑΑΔΕ να αρχίσουν από το καλοκαίρι, οι ελεγκτές των ΔΟΥ Ρόδου και Σύρου έκαναν, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, αιφνιδιαστικά την εμφάνισή τους το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, πιάνοντας στον ύπνο τους επιτήδειους επιχειρηματίες.
Το σύνολο των παραβάσεων που διαπιστώθηκαν σε Σαντορίνη-Μύκονο-Νάξο, από 30 Απριλίου έως 2 Μαΐου 2018, ήταν 156.
Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκαν στη Μύκονο σε 12 επιχειρήσεις 62 παραβάσεις και σε μία ειδική επεβλήθη χρηματική κύρωση 1.000 ευρώ, σε εστιατόριο και ενοικιαζόμενα δωμάτια.
Επίσης, στην περιοχή της Νάξου επεβλήθη πρόστιμο χρηματική κύρωσης 1.380 ευρώ για 16 μη εκδόσεις αποδείξεων παροχής υπηρεσιών.
Σαντορίνη: Σύνολο παραβάσεων 93 το τριήμερο σε 26 επιχειρήσεις που ελέχθησαν από συνεργείο ελεγκτών της Δ.Ο.Υ. Ρόδου.
Στις 26 επιχειρήσεις που ελέχθησαν στη Σαντορίνη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επεβλήθη η προβλεπόμενη ποινή του 48ωρου λουκέτου σε 5 επιχειρήσεις.
Στις υπόλοιπες διαπιστώθηκαν από μία παράβαση έως 10.
Μεταξύ των επιχειρήσεων που επιβλήθηκε «λουκέτο» στην κεντρική πλατεία στα Φυρά, περιλαμβάνονται εστιατόριο ασιατικό, φούρνος και το γνωστό κέντρο διασκέδασης «Μαμούνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share