UBS: Η Γερμανία θα είναι νικήτρια του Μουντιάλ - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

UBS: Η Γερμανία θα είναι νικήτρια του Μουντιάλ



10.000 προσομοιώσεις αυτό «δείχνουν»...



Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τις εθνικές ομάδες να ανακοινώνουν σταδιακά τους ποδοσφαιριστές που θα τις εκπροσωπήσουν στα γήπεδα της Ρωσίας και τις προβλέψεις για τον νικητή της διοργάνωσης να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στον «χορό» των προγνωστικών μπήκε και η ελβετική επενδυτική τράπεζα UBS, η οποία επιστράτευσε 18 αναλυτές και, μέσα από 10.000 προσομοιώσεις, επιχείρησε να μαντέψει τον νικητή του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς.

Βάσει των προσομοιώσεων της UBS, παγκόσμια πρωταθλήτρια για δεύτερο συνεχόμενο Μουντιάλ θα στεφθεί η Γερμανία, η οποία κατά το μοντέλο της ελβετικής τράπεζας, συγκεντρώνει 24% πιθανότητες να κατακτήσει το τρόπαιο.

Πάντα κατά τις προσομοιώσεις της UBS, αρκετές πιθανότητες (19,8%) για την πρωτιά συγκεντρώνει και η Βραζιλία, ενώ ακολουθεί η Ισπανία με ποσοστό 16,1%, η Αγγλία με 8,5%, η Γαλλία με 7,3%, το Βέλγιο με 5,3% και η Αργεντινή με 4,9%.

Πάντως, αν και προσομοιώσεις ακούγονται ενδεχομένως εντυπωσιακές, δεν είναι πάντα ακριβείς, καθώς το 2014 η ελβετική τράπεζα είχε προβλέψει επικράτηση της Βραζιλίας, για να διαψευστεί με ηχηρό τρόπο όταν η Σελεσάο -διοργανώτρια του προηγούμενου Μουντιάλ- συνετρίβη με 1-7 από τη Γερμανία, η οποία κατέκτησε τελικά το Κύπελλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share