ΠΑΣΟΚ:Οι "Βενιζελικοί" οργανώνουν αντεπίθεση απ΄τη Θεσσαλονίκη.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

ΠΑΣΟΚ:Οι "Βενιζελικοί" οργανώνουν αντεπίθεση απ΄τη Θεσσαλονίκη..

Σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζεται πανελλαδική συνάντηση στελεχών του κλίματος Βενιζέλου στην Αθήνα, η οποία προσδιορίζεται χρονικά λίγες εβδομάδες πριν από το συνέδριο..
Πρωταγωνιστικό ρόλο
, ενόψει συνεδρίου, όσον αφορά την οργανωτική συγκρότηση των δυνάμεων που στήριξαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο θα παίξει η Θεσσαλονίκη.

Οι βάσεις αυτού του εγχειρήματος μπήκαν το Σαββατοκύριακο σε συνάντηση στην οποία συμμετείχαν στελέχη και από την υπόλοιπη επικράτεια, η οποία έγινε στην πόλη κατόπιν πρωτοβουλίας βουλευτών και μελών του Εθνικού Συμβουλίου και για την οποία έγινε προσπάθεια να κρατηθεί μακρυά απ΄τα φώτα της δημοσιότητας.
Σε αυτήν παραβρέθηκε και μίλησε και ο κ. Βενιζέλος. Στον πυρήνα αυτής της πρωτοβουλίας βρέθηκαν τα μέλη της "Αριστερής Πρωτοβουλίας" που υποστήριξαν τον κ. Βενιζέλο ( Χαλβατζόγλου, Σιάτρας, Μαμέλης, Πάππου κ.ά.) Παρέστησαν επίσης στελέχη και από άλλους νομούς (Τομοσίδης, Οφίδης, Καλούδης, κ.ά.), καθώς και ο εξ απορρήτων του κ. Βενιζέλου, Στέλιος Αγγελούδης. Την πρωτοβουλία της συνάντησης, η οποία έγινε το Σάββατο σε ξενοδοχείο της πόλης, είχαν οι βουλευτές Βασίλης Γερανίδης και Τώνια Αντωνίου, οι οποίοι συμμετείχαν στο στενό επιτελείο του πρώην υπουργού, καθώς και το του Εθνικού Συμβουλίου Γιώργος Χαλβατζόγλου. Στην ολιγόλεπτη παρέμβασή του ο κ. Βενιζέλος διευκρίνισε ότι "δεν σκοπεύει να προχωρήσει στη δημιουργία οργανωμένης εσωκομματικής τάσης, ούτε προτίθεται να αμφισβητήσει τις επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου όσον αφορά τη συγκρότηση της γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου και της Ομάδας Πολιτικού Συντονισμού". Τόνισε, ωστόσο, "ότι θα υπάρχει επαφή και επικοινωνία με τα στελέχη με τα οποία συναντήθηκε στην πορεία προς την 11η Νοεμβρίου".
Ανάλογες συσκέψεις στελεχών θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, και σε άλλες πόλεις το προσεχές διάστημα. Σε αρκετές από αυτές μάλιστα ενδέχεται να παραβρεθεί και ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος. Στόχος είναι η διοργάνωση μίας πανελλαδικής συνάντησης στελεχών του κλίματος Βενιζέλου στην Αθήνα, η οποία προσδιορίζεται χρονικά λίγες εβδομάδες πριν από το συνέδριο!

Οι επιλογές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και κυρίως το γεγονός του αποκλεισμού των βενιζελικών έγιναν δεκτές με επικριτικά σχόλια από στελέχη που στήριξαν τον κ. Βενιζέλο. Ωστόσο ουδείς θέλησε να σχολιάσει επωνύμως και δημοσίως τις επιλογές του κ. Παπανδρέου..

9 σχόλια:

  1. ARXISE TIS MALAKIES O BENNY.TH DIAGRAFH THN EXEI ETOIMH O GIORGAKHS PEITE TOY.ARKETA ME TIS MALAKIES TOY PIA.O KOSMOS TOY PASOK TA EXEI VARETHEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑΤΙ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ"?
    ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ,ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ.
    ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΓΙΑ
    ΝΑ ΚΤΥΠΑΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε ουστ λαμόγια που αρχίσατε κιόλας τα σχόλια. Άντε στο Βενιζέλο σας να κλάψετε παρέα. Λαμόγια!!!!!

    Γαμ.... τους το σπίτι ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ.ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΕΙΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΣΟΒΟΛΑ,ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ,ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠ΄ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγα την στελεχάρα που θα χάσει το ΠΑΣΟΚ. Αν φύγουν αυτά τα βαρίδια, το ΠΑΣΟΚ θα σαρώσει στις εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MAKARI NA THN KANEI TH MALAKIA O XONTROS.ANTE NA PAREI KAI TO MPOULO SIGA SIGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. WWW.KARSILAMAS.BLOGSPOT.COM

    Οταν κάποιοι μιλάνε για αριστερές στροφές και πράσινες οικονομίες,κάποιοι άλλοι μετουσιώνουν τον σοσιαλισμό σε πράξη.

    WWW.KARSILAMAS.BLOGSPOT.COM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρονια Πολλα και θα τα πουμε στο Συνεδριο......Το αστερι του βορα θα φ.... τη ξαστερια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς Σύντροφοι, από το περιεχόμενο των σχολίων σας φαίνεται η γηπεδοποίηση της πολιτικής στο ΠΑΣΟΚ. Τόσο οι χαρακτηρισμοί όσο και το ύφος δείχνουν την κατάντια του κόμματος. Βέβαια η κατάσταση αυτή δε δημιουργήθηκε από τη μια μέρα στην άλλη αλλά εκδηλώνεται τώρα. Είτε νέοι, είτε παλιοί με τον ίδιο φανατισμό υποστηρίζουν πρόσωπα και όχι πολιτικές. Κανείς δεν πρόκειται να στηρίξει ένα τέτοιο χώρο. Η φθορά θα είναι αργή και επώδυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share