O Ανακριτής πιέζει για κατάθεση απ΄τον ίδιο το Ζαχόπουλο . - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

O Ανακριτής πιέζει για κατάθεση απ΄τον ίδιο το Ζαχόπουλο .

Ενημέρωση από τους γιατρούς του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για την κατάσταση της υγείας του Χρήστου Ζαχόπουλου,ζήτησε ο 2ος ειδικός ανακριτής Δ. Οικονόμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες,με έγγραφό του που εστάλη σήμερα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο Χρήστος Ζαχόπουλος, ο ανακριτής ζητάει να πληροφορηθεί την εξέλιξη της υγείας του τέως γ.γ. και επίσης να μάθει εάν και πότε ο τέως γενικός γραμματέας θα είναι σε θέση να καταθέσει για την υπόθεση του εκβιασμού..
Ο ανακριτής περιμένει την απάντηση των γιατρών που παρακολουθούν τον αποπειραθέντα να θέσει τέλος στη ζωή του τέως γ.γ., επειδή προτίθεται να πάει στο νοσοκομείο για να πάρει κατάθεση από τον Χρήστο Ζαχόπουλο.
Δικαστικοί κύκλοι εκτιμούν ότι ο κ. Οικονόμου προχώρησε σε αυτή την ενέργεια πιεζόμενος από την παραγγελία του εισαγγελέα του ΑΠ Γ. Σανιδά, ο οποίος ουσιαστικά ζήτησε να επισπευσθούν οι διαδικασίες.
Οι ίδιοι κύκλοι ερμήνευαν την κίνηση του ανακριτή ως αποτέλεσμα «άνωθεν επιθυμίας» να τελειώσει το συντομότερο η ανάκριση, επειδή όσο μένει ανοιχτή η υπόθεση, εκτίθενται πρόσωπα της κυβέρνησης.

Στο μεταξύ, σήμερα στον ανακριτή πρόκειται να καταθέσει συμπληρωματικά η σύζυγος του Χρήστου Ζαχόπουλου ενώ στις 7:00 το πρωί κατέθεσε συμπληρωματικά και ο Γιάννης Αγγέλου.Σήμερα επίσης έχει κληθεί και ο δημοσιογράφος του MEGA Μανώλης Καψής.Επίσης,για δεύτερη φορά,έχει κληθεί για να καταθέσει και η δημοσιογράφος Ολγα Τρέμη.

8 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ, ΝΑ ΛΑΔΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΙΑΦΘΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΦΘΟΝΟΥΜΕ. ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. (ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΑΝΕ ΕΜΑΣ, ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΔΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ. ΑΣ ΤΡΟΥΠΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΜΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ο Θ. Αναστασιάδης καλείται από το ΣΔΟΕ να δώσει εξηγήσεις για τα μαύρα 5.200.000 Ευρώ και κινδυνεύει εκτός από τα λεφτά να χάσει και την ελευθερία του (φυλακή), πηγαίνει το DVD στο Μαξίμου για να διαπραγματευτεί την ασυλία του με αντάλλαγμα αποδείξεις για να εκδιωχτεί ο Χ. Ζαχόπουλος. Όταν ο εκβιασμός, αποτυγχάνει εξ’αιτίας της απόπειρας του Ζ., τότε τα γεγονότα τρέχουν χωρίς κανείς να μπορεί πιά να τα σταματήσει. Σημαντικότατο ρόλο έπαιξε η αποκάλυψη του Press.gr για τα 5,2 εκατ. Ευρώ του Θέμου. Τα υπόλοιπα είναι λόγια να γεμίζουν οι οθόνες και τα πρωτοσέλιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΠΟΥ, ΤΙ ΕΦΑΓΕ, ΤΙ ΕΙΠΕ, ΤΙ ΠΗΔΗΞΕ, ΤΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ, Κ.Λ.Π.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΤΕΞΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
    ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν παρατηρήσουμε προσεκτικά την κατάσταση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια θα δούμε ότι σε κάθε σκάνδαλο του παρελθόντος, συμμετέχουν τα ίδια άτομα
    ( δημοσιογράφοι κύρια) μήπως πρέπει να αρχισουμε να προσεγγίζουμε την πολιτική με άλλους όρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξαφνικά, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος επιχειρεί να θάψει οριστικά, μεταφορικά και ίσως και κυριολεκτικά τον τέως συνεργάτη του, λέγοντας ότι τα 5 εκατ. ευρώ πρέπει "να σχετίζονται με πολύ χειρότερες υποθέσεις" από εκείνη του DVD.
    Και το αποκορύφωμα; Σπεύδει να υιοθετήσει την κυβερνητική γραμμή λέγοντας ότι το DVD είναι αποκλειστικά "ροζ" και "φλύαρο".
    ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξαφνικά, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος επιχειρεί να θάψει οριστικά, μεταφορικά και ίσως και κυριολεκτικά τον τέως συνεργάτη του, λέγοντας ότι τα 5 εκατ. ευρώ πρέπει "να σχετίζονται με πολύ χειρότερες υποθέσεις" από εκείνη του DVD.
    Και το αποκορύφωμα; Σπεύδει να υιοθετήσει την κυβερνητική γραμμή λέγοντας ότι το DVD είναι αποκλειστικά "ροζ" και "φλύαρο".
    ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ.ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνθέστε το παζλ, ερευνήστε το «σκάνδαλο Κοσκωτά», ποιος ήταν ο άνθρωπος και από πού εστάλη, τα πολιτικά του στηρίγματα τότε και θα ξετυλίξετε το μίτο της Αριάδνης…
    Ένα νέο ʼ89; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, αν η Ν.Δ. δεν φοβηθεί τις ατασθαλίες του Ζαχόπουλου, να εξελιχτεί η υπόθεση σε φάρσα. Μια φάρσα που θα αποκαλύψει το ρόλο των Νταβατζήδων, του πράσινου παρακράτους και των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.
    ΦΥΣΙΚΑ, εγώ δεν ελπίζω. Οι γαλάζιοι και οι πράσινοι μηχανισμοί θα «διαπραγματευτούν» για να κουκουλώσουν τα άπλυτα. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Εκτός και αν η σύγκρουση γίνει ανεξέλεγκτη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share