Σαρώνει τη Β. Ελλάδα νοθευμένη παρτίδα ναρκωτικών. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008

Σαρώνει τη Β. Ελλάδα νοθευμένη παρτίδα ναρκωτικών.

Τουλάχιστον εννέα νέοι άνθρωποι της Πτολεμαΐδας έχασαν, τους τελευταίους μήνες,τη ζωή τους από τα ναρκωτικά!
Με αφορμή τον θάνατο της 14χρονης μαθήτριας από τη μάστιγα του λευκού θανάτου, τα μέλη του Συλλόγου Ενάντια στις Εξαρτήσεις οργανώνουν συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας την ερχόμενη Τρίτη 15 Ιανουαρίου. Μάλιστα, δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσει στο συλλαλητήριο ο μαθητόκοσμος της περιοχής, με κεντρικό σύνθημα «όχι στα ναρκωτικά, ναι στη ζωή»...
Παρά τη μεγάλη έξαρση του προβλήματος στην περιοχή, δεν έγινε το παραμικρό βήμα που θα μπορούσε να εμπεδώσει έστω και ελάχιστα ένα κλίμα ασφάλειας. Οι πολίτες ζητούν σε πρώτη φάση από τον δήμαρχο Πτολεμαΐδας την άμεση δημιουργία κοινωνικής υπηρεσίας στον δήμο, άμεση λειτουργία συμβουλευτικού σταθμού, ίδρυση κέντρου απεξάρτησης στον Νομό Κοζάνης και επείγουσα ενίσχυση σε προσωπικό και χρηματοδότηση του κέντρου πρόληψης «Ορίζοντες» του ΟΚΑΝΑ.
Εξάλλου, προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 32χρονος ο οποίος προμήθευσε τα ναρκωτικά στη 14χρονη μαθήτρια που έχασε τη ζωή της.
Στη Δράμα, ένας 30χρονος έχασε τη ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικής ουσίας.
Άνθρωποι της «πιάτσας» κάνουν λόγο για νοθευμένη παρτίδα ηρωίνης που κυκλοφορεί στη Βόρεια Ελλάδα.
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα δύο τελευταία 24ωρα συνελήφθησαν 13 άτομα για κατοχή διαφόρων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών καθώς η αστυνομία έχει εντείνει τους ελέγχους μετά τα τελευταία γεγονότα.

6 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΟΥΛΕΣ
    ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κόκα που διακινούσαν οι λήσταρχοι του Ψηλορείτη, μετά τα γνωστά επεισόδια εισβολής των Ειδικών Δυνάμεων στα Ζωνιανά, συνάντησε μεγάλα εμπόδια στην διακίνησή της. Το Ηράκλειο κυριολεκτικά άδειασε από κόκα και φούντα ενώ ήταν γνωστό από ντήλερς Ζωνιανούς και Λιβαδιώτες ότι υπήρχαν μεγάλες ποσότητες που αρκούσαν μέχρι το καλοκαίρι. Όταν φάγανε τα ψάρια στην Κράνα το Φθινόπωρο, οι ληστές των ΑΤΜ, στην πραγματικότητα έκλεψαν από γνωστό Λιβαδιώτη έμπορο, 30 κιλά κοκαΐνης. Πράμα που σημαίνει ότι όντως υπήρχε μεγάλη ποσότητα. Οι νεαροί των ΑΤΜ σάπησαν την ήδη νοθευμένη κόκα. Όπως λέγεται είχαν στήσει δικό τους εργαστήρι σε μια σπηλιά στα Ζωνιανά όπου πείραζαν το πράμα ή το ανακάτευαν με συνθετικό. Δεν τόλμησαν όμως να την πουλήσουν μέσα στο Ηράκλειο αλλά την πουλούσαν σε Ηρακλειώτες στην εθνική οδό σε πολύ φτηνές τιμές, τα γνωστά με τις ζυγαριές στο δρόμο. Τα γεγονότα που ακολούθησαν στόκαραν τις ποσότητες με αποτέλεσμα την αναγκαστική φυγάδευσή τους στη Βόρεια Ελλάδα, όπου υπάρχει καλή αγορά που θα τη ρουφούσε γρήγορα. Στην Κρήτη έχουν καταγραφεί θάνατοι από το ίδιο πράμα που κυκλοφορεί τώρα στο Βορά αλλά εδώ δεν πήραν δημοσιότητα τα περιστατικά. Όλοι όμως κατηγορούσαν τα Ζωνιανά για τα πειραγμένα………»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. se olh th makedonia ginetai xamos.oloi oi xrhstes fovountai kai oi katharoi emporoi exoun anevasei tis times..oi thsnatoi einai polloi perissoteroi ap autous pou grafete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΩΝΙΑΝΑ
    ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
    ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΩΝΙΑΝΑ
    ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
    ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΖΩΝΙΑΝΑ
    ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
    ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share